3:2
(2:1)
15. J. Lauko
66. D. Křen (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto v záchranářském duelu bralo tři body


Branky


34. O. Kříž , 43. M. Lupáč , 74. J. Hereit - 15. J. Lauko , 66. D. Křen (p.)
0

Zruč se na podzim propadla až na poslední místo za Mýto, které mělo o bod víc. V nedělním duelu tak šlo o to, kdo se přiblíží záchraně. To se povedlo po obratu skóre domácím, kteří tak na jaře mají stoprocentní úspěšnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

První velkou šanci mohli diváci zaznamenat na straně domácích již v první minutě, když před zakončujícím Hereitem zívala prázdná brána. Královská dvojice Adam a Ondřej ale společnými silami zabránila zakončení. Po čtvrthodině hry se po krásné akci plné narážeček a patiček dostal ke střele na pravém křídle Jiří Lauko a jeho křížný pokus zapadl přesně k tyči Špiclovi branky, 0:1. O chvíli později se sám na gólmana Špicla řítil Petr Karpíšek, ale mýtská jednička vytáhla výtečný zákrok. Ve 34. minutě odpověděli krásnou střelou z volného přímého kopu i domácí, náramně se trefil Ondřej Kříž a srovnal skóre. Ledová sprcha přišla pro hosty ve 43. minutě. K zblokované střele se v malém vápnu probojoval mladík Marek Lupáč a nekompromisně dopravil míč do sítě bezmocného Klika. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

Napínavý závěr

Zruč prohrávala, a tak to byla ona, kdo se hlavně tlačil do koncovky. A zadařilo se. V 66. minutě utkání upláchl po pravé straně Roman Karpíšek, zatáhl míč k vápnu a odcentroval. Plachtící míč ale zasáhl rukou Martin Světlík a sudí Lhoták po chvilce váhání odpískal pro hosty pokutový kop. K míči si stoupl expert na standardní situace, Daniel Křen. Směr střely sice gólman Špicl vystihl, na míč ale špičkami prstů nedosáhl a stav byl opět vyrovnaný. O osm minut později přišlo rozuzlení tohoto napínavého klání, ve kterém se hrálo tzv. o šest bodů. Michal Veverka rozehrával přímý kop z pravého křídla a na prodloužený centr dosáhl mýtský sniper Jiří Hereit a rozšířil svůj počet jarních gólů na číslo čtyři.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Brzy jsme inkasovali, ale nám se povedlo během pár minut skóre otočit. Zruč se druhý poločas snažila zvrátit skóre, vyrovnala, ale my jsme z další šance znovu šli do vedení. Zruč byla o něco fotbalovější, ale my jsme vůlí strhli tři body na svou stranu. Podržel nás i gólman za stavu 1:0, kdy jsme mohli prohrávat o dvě branky."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Oproti minulému týdnu jsme se sešli v lepší sestavě a sehráli jsme bojovné utkání. Šli jsme brzy do vedení, o které jsme do konce poločasu přišli. Celou druhou půlku jsme byli lepší a drželi míč na kopačkách, vyrovnali jsme, ale po zbytečné chybě jsme prohráli. Teď nám nezbývá nic jiného, než začít bojovat, protože situace začíná býti kritickou."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - - M. Švejda [-] , J. Hereit [-] (80. L. Chmelík [-] ) , M. Lupáč [-] (62. T. Vonášek [-] ) , O. Kříž [-] (89. K. Barczik [-] ) , P. Bejček [-] (76. M. Brož [-] ) , M. Veverka [-] , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , R. Fišer [-] , J. Kotnauer [-]

TJ Zruč
V. Klik [-] - O. Mašek [-] (79. K. Kazda [-] ) , D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Karpíšek [-] , M. Polák [-] , T. Kepka [-] (62. T. Jelínek [-] ) , F. Korelus [-] , D. Král [-] , O. Král [-] , R. Karpíšek [-]

ŽK: 28. P. Bejček , 32. R. Fišer , 56. O. Kříž , 86. M. Světlík - 70. M. Polák .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: Lhoták Luděk - ŠÁLKOVÁ Helena, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.