M. Čejka 13. (p.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měčín zvládl těžké domácí utkání


Branky


13. M. Čejka (p.)
0

Ve čtyřiadvacátém kole přivítali hráči Měčína na svém trávníku fotbalisty Hrádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejka poslal domácí do vedení

Fotbalisté Hrádku byli díky momentální formě velkým favoritem utkání a tuto skutečnost dokazovali od úvodních minut. Zatlačili svého soupeře a vypracovali si několik velmi zajímavých šancí ke skórování, dvakrát dokonce rozezvučili brankovou konstrukci. Měčínští přežili úvodní tlak soupeře a udeřili. Po rychlém protiútoku byl v pokutovém území faulován Dušan Němec, míč si na bílý bod postavil Martin Čejka a s přehledem proměnil. Od tohoto momentu bylo utkání vyrovnané, ani jeden z týmů neměl nějakou výraznější převahu. Fotbalisté Hrádku se snažili srovnat stav utkání, domácí ale dobře bránili a do konce prvního poločasu soupeře k ničemu nepustili. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:0.

Měčín ubránil jednobrankové vedení

Druhá půle odstartovala opět náporem Hrádku, na hráčích hostí bylo vidět, že hrají opravdu o hodně. Měčín se soustředil především na defenzivu a na nějaké útočné výpady neměl vůbec pomyšlení. Hosté si vypracovali několik šancí ke skórování, v domácí brance ale čaroval brankář František Jarolím, který několika perfektními zákroky podržel svůj tým. Jak čas plynul, měli hráči Hrádku čím dál tím méně času na zvrácení nepříznivého stavu. Měčín se dobře bránil, v závěru mohl přidat druhou branku domácích Josef Benda, který běžel sám na brankáře hostí, trefil ale pouze břevno. Skóre se tedy již neměnilo, Měčín těsně porazil Hrádek 1:0 a zkomplikoval soupeři cestu do baráže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: V úvodu měli hosté velkou převahu, kterou jsme ale přežili a po rychlém protiútoku jsme vybojovali penaltu. Dostali jsme se do vedení, které jsme do poločasu udrželi. Ve druhé půli opět hosté nastoupili agresivně, podržel nás ale brankář a nakonec jsme vítězství uhájili.




Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , J. Vlček [-] (72. J. Benda [-] ) , M. Malán [-] , P. Duchek [-] (76. J. Touš [-] ) , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , L. Čejka [-] , D. Gajdušek [-] , M. Čejka [-] , J. Duchek [-] (60. L. Drmola [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - K. Mareš [-] , V. Skála [-] , J. Brabec [-] , L. Šoural [-] (72. P. Franěk [-] ) , R. Holeček [-] , Z. Kodýdek [-] , M. Brabec [-] - A. Štěpán [-] - T. Harant [-] , T. Matějka [-]

ŽK: 23. J. Klíma , 88. L. Čejka - 12. V. Ryba , 44. Z. Kodýdek , 88. J. Brabec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Liškutín Antonín - HESSOVÁ Tereza, FRGAL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.