Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěnovice zdemolovaly svého soupeře


Branky


45. M. Liška (p.) , 87. P. Štádler - 12. T. Belan , 22. M. Krásný , 26. T. Belan , 30. T. Belan , 41. M. Krásný , 56. M. Dolejší , 80. T. Belan
0

Ve třiadvacátém kole zavítali fotbalisté Štěnovic na půdu Merklína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po prvním poločase bylo rozhodnuto

Hráči Štěnovic vstupovali do utkání v roli jasného favorita a tuto skutečnost potvrzovali od úvodních minut. Svého soupeře přehrávali ve všech směrech, byli rychleji u míče a snažili se vyvinout tlak, který by vyústil v úvodní branku. Jejich aktivita se jim vyplatila ve 12. minutě, kdy je do vedení poslal střelec týmu Tomáš Belan. Hosty vstřelená branka uklidnila, hráli s naprostým přehledem a měli otěže zápasu ve svých rukou. Ve 22. minutě přidal druhou branku Štěnovic Martin Krásný a s domácími fotbalisty to vypadalo hodně bledě. O čtyři minuty později navíc podruhé v zápase skóroval Tomáš Belan a hosté měli již velmi pohodlný náskok. Ve 30. minutě zkompletoval svůj hattrick Tomáš Belan, který byl v prvním poločase naprosto nezastavitelný. Štěnovice stihly do konce poločasu přidat ještě jednu trefu, postaral se o ni ve 41. minutě Martin Krásný, pro něhož to byla druhá branka v zápase. Merklínu se podařilo v poslední minutě zkorigovat z pokutového kopu, na 1:5 upravil skóre Michal Liška. Do kabin tedy šli hosté za čtyřbrankového vedení.

Štěnovice si tři body utéct nenechaly

Obraz hry se ve druhém poločase prakticky nezměnil. Hostující fotbalisté i nadále dominovali a soupeře nepouštěli do hry. Na další branku čekali diváci do 56. minuty, kdy skóroval doposud aktivní Martin Dolejší a zvýšil vedení svého týmu na pět branek. Štěnovice ale pořád neměly dost a i nadále se pouštěly do ofenzivních výpadů. Domácí dnes neměli svůj den a nekladli téměř žádný odpor. Hra se postupem času uklidnila, hosté měli míč na svých kopačkách a kontrolovali zbytek zápasu. V 80. minutě se opět předvedl Tomáš Belan, který přidal svou čtvrtou branku zápasu a potvrdil, že má v letošní sezoně skvělou formu (na svém kontě má již 18 přesných zásahů). Merklín se podařilo v 87. minutě snížit, na konečných 2:7 upravil skóre záložník Pavel Štádler. Štěnovice tedy deklasovaly svého soupeře a posunuly se na prozatimní druhou příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Štěnovice
Miroslav Fabián: Od úvodních minut jsme byli jasně lepším týmem, až mě překvapila naše dominance. Soupeře jsme po celý zápas téměř k ničemu nepustili, diktovali jsme tempo hry a po zásluze jsme si odnesli tři body.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
D. Špirk [-] - R. Šobr [-] , P. Štádler [-] , D. Marek [-] (46. S. Žižka [-] ) , I. Yankov [-] , M. Liška [-] (73. K. Kubát [-] ) , M. Voráček [-] , D. Regner [-] (46. M. Schejbal [-] ) , Z. Regner [-] (63. D. Tesárek [-] ) , D. Wild [-] , L. Majer [-]

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - J. Will [-] , M. Boček [-] , M. Boček [-] , J. Fremr [-] - T. Belan [-] , M. Dolejší [-] , J. Nový [-] , J. Jůza [-] - V. Hostačný [-] , M. Krásný [-] (46. M. Fabián [-] )

ŽK: 44. R. Šobr , 60. M. Schejbal - 45. M. Boček .
Hráči zápasu: M. Dolejší , T. Belan .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koura Radim - ANDRLE Jan (N), MAREŠ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.