Merklín po sérii porážek konečně vítězí


Branky


0

Ve dvaadvacátém kole zavítali hráči Merklína na trávník Starého Smolivce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Starý Smolivec byl před utkáním mírným favoritem a tuto úlohu potvrzoval již od úvodních minut. Domácí vlétli na svého soupeře a rychlým presingem ho nutili k chybám. Jedné takové využili již v 8. minutě a byla z toho úvodní branka zápasu, postaral se o ni Otomar Strejc. Merklínští byli trochu zaskočeni, nemohli se dostat do zápasu a kazili jednoduché přihrávky. Hráči Smolivce si ale žádné další šance nevypracovali, postupem času čím dál tím více kazili a přenechávali iniciativu soupeři. Hosté pomalu vyrovnávali hru a snažili se zvrátit nepříznivý stav zápasu. V závěru poločasu už soupeře přehrávali a bylo pouhou otázkou času, kdy vstřelí vyrovnávací gól. Velkou šanci měli ve 44. minutě, kdy jim byla poskytnuta výhoda v podobě pokutového kopu. Míč si na bílý bod postavil Václav Vopička a bez větších potíží proměnil. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Merklín využil svou převahu a zvítězil

Do druhého poločasu jako kdyby nastoupilo pouze jedno mužstvo. Merklínští přehrávali svého soupeře v každém směru, hráči Smolivce se snažili hrát pouze na nakopávané míče na Otomara Strejce, který byl ale dobře bráněný obranou Merklína. Hosté se snažili dostat do vedení, dlouho se jim to ale nedařilo. Poštěstilo se jim až v 70. minutě, kdy se do střelecké listiny zapsal Pavel Štádler a poslal tak svůj tým do vedení. Smolivečtí už neměli dostatek sil na zdramatizování závěru utkání, hosté navíc přidali v 84. minutě pojišťující branku, postaral se o ni Martin Voráček. Skóre se již neměnilo, Merklín tedy porazil Starý Smolivec 1:3 a dal tak jasnou zprávou soupeřům, že se s ním musí v boji o záchranu počítat.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Soupeř se ujal vedení hned v úvodu, když využil naší velké chyby. Nám se ale podařilo do konce poločasu vyrovnat a musím říct, že zaslouženě. Ve druhé půli jsme byli lepší, tlačili jsme se do zakončení a vstřelili jsme dvě branky. Domácí nebyli asi ve své kůži, moc se jim nedařilo. Musím pochválit celý tým za skvělý, týmový výkon. Zasloužená výhra.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: REIPRICH Václav - BENEŠ Jiří (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.