Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mizérie Merklína pokračuje


0

Dvacáté kolo mělo na programu souboj mezi Merklínem a Starým Plzencem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po prvním poločase bylo rozhodnuto

Utkání mezi předposledním Merklínem a sedmým Starým Plzencem mělo jasného favorita, domácím se navíc v poslední době vůbec nedaří. Hosté potvrzovali papírové předpoklady od úvodních minut, svého soupeře prakticky nepustili k míči a vytvářeli si velké šance. Dostali se do vedení již v 7. minutě, brankáře domácích překonal kapitán Jan Vyskočil. Vstřelená branka hráče Plzence ještě více namotivovala a přidali na obrátkách. V 15. minutě se podruhé v utkání prosadil Jan Vyskočil a s Merklínem to vypadalo bledě. Nad vodou je držel brankář Štěpán Bacík, který zlikvidoval několik vyložených šancí soupeře a Merklín byl tedy stále ve hře. Do konce poločasu přidali hosté ještě třetí branku, ve 34. minutě skóroval Pavel Brejcha a o vítězi zápasu již bylo prakticky rozhodnuto. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:3.

Starý Plzenec přidal další tři branky

Obraz hry se ve druhé půli prakticky nezměnil. Hosté i nadále naprosto dominovali a bylo jen otázkou, kolik branek nakonec vstřelí. V 50. minutě přidal čtvrtou branku Vitalij Drohobeckyj a o deset minut později upravil skóre na 0:5 Ondřej Havlíček. V 56. minutě došlo k situaci, po které byli vyloučeni domácí Michal Liška a hostující Vladimír Brejcha po vzájemném oplácení, na obraz hry to ale nemělo větší vliv. Hráči Plzence poté trochu zvolnili a už nebyli tak aktivní. Domácí se ale na nic nezmohli, soustředili se pouze na obranu a pouze přihlíželi útočným výpadům soupeře.V 80. minutě přidal definitivní tečku Tomáš Pata a zvýšil na konečných 0:6. Merklín tedy utrpěl další porážku a s jeho vyhlídkami na udržení to nevypadá dobře.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Nevím, jestli má vůbec význam utkání nějak komentovat. Opět nám chybělo mnoho hráčů ze základu, nastoupili jsme prakticky s béčkem. Soupeř hrál to, co potřeboval a mohl vstřelit i více branek.

SK Starý Plzenec
Zdeněk Ernest: Průběh zápasu byl naprosto jednoznačný, od úvodních minut jsme hráli to, co jsme potřebovali, soupeř se nedostal vůbec k ničemu. Byla to hra kočky s myší.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - V. Vopička [-] (67. J. Bláha [-] ) , R. Šobr [-] , D. Marek [-] , P. Štádler [-] , T. Hraběta [-] , M. Liška [-] , D. Regner [-] , Z. Regner [-] , D. Wild [-] , L. Majer [-] (77. S. Špirk [-] )

SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - M. Bláha [-] , J. Bláha [-] , P. Houdek [-] (50. M. Košťál [-] ) , J. Vyskočil [-] (46. V. Brejcha [-] ) , V. Drohobeckyj [-] , P. Brejcha [-] , O. Havlíček [-] , T. Fuja [-] , T. Pata [-] , P. Staněk [-] (83. J. Hudeček [-] )

ŽK: 38. V. Vopička - 38. P. Staněk . ČK: 56. M. Liška - 56. V. Brejcha .
Hráči zápasu: J. Vyskočil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Fanfule Adam - ŠÁLKOVÁ Helena, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.