4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec si bez problémů došel pro tři body


Branky


0

Ve dvacátém kole zavítali hráči Žákavé na půdu Starého Plzence.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí využili své herní převahy

Podle papírových předpokladů byli před zápasem mírným favoritem hosté ze Žákavé. Od úvodních minut byli ale aktivnějším týmem domácí, kteří tlačili svého soupeře na jeho polovinu a snažili se vstřelit rychlou úvodní branku. Vypracovali si několik zajímavých příležitostí, které ale zůstaly nevyužity. Hosté byli zaskočení velkou aktivitou soupeře a za celý poločas si nevypracovali ani jednu výraznější šanci, soustředili se především na obranu. Dlouho to ale vypadalo, že v prvním poločase branka nepadne. Domácím se poštěstilo až ve 40. minutě, kdy si Ondřej Havlíček narazil míč se svým kolegou z útoku a svůj samostatný nájezd na brankáře hostí bez problémů proměnil. Starý Plzenec přidal do konce prvního poločasu ještě jednu branku, v nastaveném čase se o ni postaral Tomáš Pata, který si vzal míč a krásnou střelou do šibenice nedal brankáři žádnou šanci. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:0.

Starý Plzenec přidal další dvě branky a zvítězil

Obraz hry se ve druhé půli příliš nezměnil. Domácím se skvěle vydařil hned úvod, když přidali třetí branku. Postaral se o ni ve 47. minutě Jan Vyskočil a o vítězi již bylo téměř rozhodnuto. Hosté se přeci jen trochu vzchopili a vyrovnali hru, do žádné velké šance se ale nedostali. Starý Plzenec si v pohodě hlídal tříbrankový náskok a měl i šance na zvýšení skóre. Utkání se v poklidu dohrávalo bez nějakého většího vzruchu. V závěru přidali domácí ještě čtvrtou branku, svůj druhý gól v zápase vstřelil Tomáš Pata a upravil skóre na konečných 4:0. Starý Plzenec se díky výhře posunul na šestou příčku hned za svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Jiří Hudeček: Po celý zápas jsme byli lepší než soupeř. V první půli se nám podařilo vstřelit dvě branky, což nám hodně pomohlo. Ve druhé půli soupeř trochu zvýšil aktivitu, ale tři body jsme si v poklidu pohlídali.

FK Žákava
Miloslav Šula: Hráli jsme proti těžkému soupeři. V první půli nás kombinačně úplně přehráli, ve druhé půli jsme hru trochu vyrovnali, ale se značně oslabenou sestavou jsme byli rádi, že jsme zápas odehráli.



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - T. Pata [-] , M. Bláha [-] , P. Houdek [-] , V. Brejcha [-] (80. M. Košťál [-] ) , M. Houdek [-] (72. S. Volín [-] ) , V. Drohobeckyj [-] , P. Brejcha [-] , O. Havlíček [-] , T. Fuja [-] , J. Vyskočil [-] (63. J. Duspiva [-] )

FK Žákava
V. Ouřada [-] - L. Drugda [-] , S. Nekola [-] - M. Skala [-] (48. Z. Váňa [-] ) , P. Volf [-] , O. Soukup [-] , A. Huňáček [-] - J. Saro [-] , J. Smazal [-] , V. Mencl [-] , J. Šimeček [-] (46. P. Mošna [-] ) -

ŽK: 61. J. Vyskočil , 87. T. Fuja - 52. S. Nekola .
Hráči zápasu: T. Pata , T. Fuja .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PICEK Lukáš - LIŠKUTÍN Antonín, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.