2:3p.
(1:0)
61. T. Harant
88. R. Holeček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín potrápil favorita


Branky


43. T. Grüner , 70. D. Tesárek - 61. T. Harant , 88. R. Holeček (p.)
0

Souboj týmů z opačných konců tabulky nakonec dospěl až do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přežili úvodní tlak a nakonec šli do vedení

Do zápasu šli jako favorité hostující fotbalisté, ale domácí rozhodně neskládali zbraně. Úvod zápasu patřil hráčům Hrádku, kteří si vypracovali několik gólových příležitostí, pokaždé ale ztroskotali ve finální fázi. Domácí se spíše bránili a čekali na skulinky v soupeřově obraně. Hrádek ale hrál dobře odzadu a nadále tlačil svého soupeře a snažil se dostat se do vedení. Merklínští ustáli tlak z úvodu zápasu a v závěru poločasu sami udeřili. Po rychlém úniku otevřel skóre ve 43. minutě Tomáš Grüner, Merklín tedy vedl 1:0. Do konce poločasu se již nic zajímavého neudálo, Hrádek měl do druhé půle co dohánět.

Hrádku se povedlo v závěru vyrovnat a dotáhnout zápas do penalt

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté s jasným cílem, ubránit jednobrankové vedení. Hosté se museli snažit, aby zvrátili nepříznivý výsledek. Svou aktivitu dokázali přetavit ve vyrovnávací branku, když se v 61. minutě po pěkné kombinační akci střelecky prosadil Tomáš Harant. Nerozhodný stav ale dlouho nevydržel. V 70. minutě vhazovali domácí dlouhý aut a z následného závaru se k odraženému míči dostal nejrychleji Daniel Tesárek, který střelou zblízka poslal svůj tým do vedení. Hrádek se odhodlal k velkému tlaku ve snaze získat alespoň bod. V 88. minutě měl hostující fotbalista na hlavě vyrovnání, když byl ale brankář překonán, tak za něj na brankové čáře zaskočil Kamil Kubát, který ovšem zahrál rukou a tak viděl červenou kartu a kopala se penalta. Tu proměnil kanonýr Radek Holeček a vyrovnal na konečných 2:2. Utkání tedy musely rozhodnout pokutové kopy.

Šťastnějším celkem byli nakonec hosté

Penaltovou loterii zvládli lépe hosté když se postupně prosadili Radek HolečekTomáš MatějkaZdeněk Kodýdek a Jiří Brabec. Na závěr sice neproměnil penaltu Milan Brabec, ale mrzet ho to nemuselo, hrádečtí zvítězili a berou bod navíc. Jediné co ho může mrzet je, že si díky své zahozené penaltě od spoluhráčů vysloužil přezdívku Uli Hoeness.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Na to, že se jednalo o první zápas po přestávce, tak jsme spokojeni. Byl to vyrovnaný a bojovný zápas, škoda jen, že jsme o vedení přišli těsně před koncem. Penalty to už byla loterie.

TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: První poločas jsme měli převahu, měli jsme několik šancí, které jsme neproměnili a v závěru jsme inkasovali. Ve druhé půli už hrál soupeř jen na udržení výsledku, nám se podařilo v závěru zápas protáhnout do penalt, které jsme zvládli lépe.



Sestavy


TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - R. Šobr [-] , T. Grüner [-] , P. Štádler [-] , K. Kubát [-] , I. Yankov [-] , M. Liška [-] , J. Liška [-] , D. Regner [-] (74. D. Marek [-] ) , Z. Regner [-] (60. D. Tesárek [-] ) , D. Wild [-]

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - K. Mareš [-] , V. Skála [-] , J. Brabec [-] , L. Šoural [-] (77. M. Kolář [-] ) , Z. Kodýdek [-] , M. Brabec [-] - A. Štěpán [-] (80. T. Adamec [-] ) , T. Harant [-] - R. Holeček [-] , T. Matějka [-]

ŽK: 62. K. Kubát , 77. J. Liška - 62. J. Brabec . ČK: 86. K. Kubát .
Hráči zápasu: T. Grüner - T. Matějka .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Šlauf Jiří - BEŠTA Tomáš (N), JÍROVEC Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.