Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 14:00

21.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tři nečekané body jara ze soupeřova hřiště vystřelil hostům kanonýr Kaňkovský!


0

K dalšímu těžkému zápasu zajížděli Vilémovští fotbalisté, tentokráte do nejbližší destinace a sice do Litoměřic (pro domácí je to kuriózně do Vilémova naopak nejdelší štreka), kterým vloni unikl postup do ČFL jen o vlásek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondrka neuspěl jen proti Grunertovi

Domácí byli jasným favoritem a hosté si toho byli od počátku i vědomi. Navíc jim chyběli Buryánek, Ruszó, Kopřiva a až na druhou půli dorazil Helm. A právě on byl tím, kdo dokázal několikrát uniknout domácí obraně a připravit pro své spoluhráče i pěkné šance, které rozhodly o otočení výsledku a import tří veledůležitých bodů na Sever do Šluknovského výběžku. Domácí nastoupili s několika hráči, kteří okusili ligový či druholigový chlebíček v čele s jiříkovským rodákem Stožickým, který jim po celý zápas dirigoval hru.

 

Ale postupně: hostující gólman Ondrka si připsal první zásah už ve 3. minutě, kdy vychytal Stožického dobrou střelu. A pozorný byl vilémovský gólman i při dalekonosné ráně Grunerta. Další souboj těchto hráčů už ale skončil lépe pro Grunerta, který si naskočil na přesný centr a dal hlavou na 1:0. Vilémov se osmělil po půlhodině a odpovědět za ně mohl Hnízdo, ale míč napálil jen do těla protihráče. Neuspěl ani Vavroušek po centru Jägra, domácí gólman tým podržel. Litoměřický Stožický pak odmítl navýšit vedení, když střílel z dobré pozice nad bránu. Šance pokračovaly na obou stranách, Čonka nemířil přesně, jeho zaváhání nepostestal ani domácí Suchý, který si vylámal zuby na Ondrkovi.

Kaňkovský úřadoval

SK Stap Stratec si připsal ve druhé půli rychlé vyrovnání. Helm unikl a přes Soukupa se míč dostal ke Kaňkovskému, který už si věděl rady - 1:1. Zpět mohl na domácí stranu strhnout v 56. minutě Stožický, jenomže po rohu trefil jen tyč! Ondrka musel být pozorný i nadále, když zlikvidoval Pavlíčkovu palbu. Ani Vilémov nezůstával pozadu a Kaňkovský v 70. minutě nepřekonal v úniku Pechatého. Ondrka pak vyrazil střelu Mariče a pak už přece jen došlo ke změně kóre. Hostující gólovou akci opět vedl Helm, posadil milimetrový pas ke Kaňkovskému a bylo to 1:2! Litoměřice mohly srovnat v 86. minutě z penalty. Rozhodčí posoudil Čonkův zákrok jako nevolený, míč si postavil Marič, ale Ondrka korunoval vynikající výkon chycenou penaltou, když vystihl směr střely a zajistil hostům velmi cennou výhru.



Sestavy


FK Litoměřicko
P. Pechatý [-] - M. Suchý [-] (74. L. Krejza [-] ) , V. Stožický [-] , M. Marič [-] , V. Pavlíček [-] , M. Novotný [-] , J. Dolejška [-] , J. Grunert [-] , L. Beran [-] (87. P. Hranička [-] ) , F. Svoboda [-] , K. Tupý [-]

SK Vilémov
J. Ondrka [-] - V. Jirchář [-] , T. Jägr [-] , J. Čuda [-] (46. V. Helm [-] ) , A. Vavroušek [-] , K. Kaňkovský [-] , V. Jindřich [-] , M. Čonka [-] , J. Krasnický [-] , M. Hnízdo [-] , M. Soukup [-] (88. P. Jantač [-] )

ŽK: 83. J. Dolejška - 69. V. Jindřich , 78. V. Jirchář , 79. J. Krasnický , 80. V. Helm .
Hráči zápasu: V. Stožický - J. Ondrka , K. Kaňkovský .
Počet diváků: 290. Rozhodčí: Aubrecht Jan - PETŘÍK Jan, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.