K. Krejčík 20. (p.)
K. Krejčík 45. (p.)
3:2p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec zdolal vítěze divize na penalty


Branky


20. K. Krejčík (p.) , 45. K. Krejčík (p.) - 14. J. Novotný , 17. M. Ptáček
0

Desátý Jablonec hostil již jistého vítěze Divize C, hradeckou Olympii. Jablonec mohl v tomto zápase jen překvapit a to se nakonec podařilo, protože se v Jablonci diváci dočkali všeho, co může zápas nabídnout.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase rychlé vedení hostů a vzápětí dvě penalty

Úvod zápasu byl docela vyrovnaný a první náznak šance si vypracoval domácí Štěpánek. Postupem času se do hry více zapojovali hosté a odměnou jim byla vedoucí branka v 14.minutě zápasu. Hosté dostali výhodu rohového kopu, po kterém se nejlépe zorientoval Novotný a poslal svůj tým do vedení 0:1. O tři minutky později se převzal míč hostující Jukl a předložil ho Ptáčkovi, který navýšil skóre pro hosty na 0:2. A opět neuběhly ani tři minuty a padla další branka. Domácí Tichý se dostal do hostujícího vápna a tam ho k zemi stáhl Strasser a rozhodčí hned odpískal pokutový kop. Míč si na bílý puntík postavil Krejčík a penaltu bezpečně proměnil. Domácí snížili na 1:2 a tato branka je vrátila do hry. Hrálo se nahoru, dolů a diváci viděli nadprůměrný fotbal. Na 2:2 mohl vyrovnat domácí Krejčík, ale hostující gólman Kobos byl proti. Pokaždé, když měli hosté standardku, tak to smrdělo gólem. V závěru prvního poločasu byl ve vápně gólmanem Kobosem faulován Krejčík a pískal se druhý pokutový kop. Míč si vzal opět Krejčík a penaltu opět bezpečně proměnil. Do kabin se tak šlo za stavu 2:2 a remízový stav byl zasloužený.

V druhém poločase množství šancí a žádný gól

Hned v úvodu druhého poločasu se dostal do šance výborně hrající Štemberk, ale Kobose nepřekonal. A byl to opět Štemberk, který provětral rukavice Kobose, z následné dorážky Zemánek trefil hostujícího beka. Olympie mohla po rohu jít do vedení, ale Korbova hlavička těsně minula Farského bránu. Pořád se hrál krásný fotbal a oba týmy chtěly hrát na vítězství. S chutí hrající Rozkovec, získal míč na chybujícím stoperovi hostí a přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Šulce. Jenomže ten z pěti metrů, těsně minul hostující bránu. O chvíli později měl gól na kopačce hostující Ptáček, ale domácí Halama obětavě zasáhl. I přes množství šancí na obou stranách, další gól nakonec nepadl, a tak se šlo na penalty.

V penaltovém rozstřelu úspěšnější domácí

V penaltovém rozstřelu domácí hráči proměnili všechny penalty. Hosté jednou přestřelili a jednu penaltu chytil gólman Farský. Jablonec tak v zápase s Olympií bral krásné dva body.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Vedoucí mužstva David Holman: S vedoucím týmem tabulky jsme sehráli výbornou partii. Byli jsme vyrovnaným soupeřem, zápas se líbil a odměnou hráčům byl bod navíc po penaltách. Pochválit musíme celé mužstvo za předvedený výkon. Soupeř u nás ukázal, proč kraluje a přejeme jim hodně štěstí v ČFL.

FC Olympia Hradec Králové
Spolupracovník redakce František Bárta st.: Brzy jsme se ujali vedení a po uspokojení s výsledkem, domácí srovnali na 2:2. V kolotoči penalt jsme rozstřel nezvládli a dvakrát nedali. Přes získaný bod jsme samozřejmě první a postup si užíváme.



Sestavy


TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] , M. Štemberk [-] (72. P. Šulc [-] ) , D. Sedláček [-] , K. Krejčík [-] , A. Pelta [-] (61. J. Zemánek [-] ) , O. Rozkovec [-] , M. Štěpánek [-] , D. Tichý [-] , S. Munzar [-] (82. F. Vencbauer [-] )

FC Olympia Hradec Králové
P. Kobos [-] - M. Kosař [-] (57. V. Karal [-] ) , J. Poděbradský [-] , M. Strasser [-] - F. Klapka [-] , P. Očovan [-] , M. Ptáček [-] , J. Novotný [-] - D. Kuťák [-] (72. D. Ličman [-] ) , R. Jukl [-] , R. Korba [-] (82. M. Demeter [-] )

ŽK: 71. D. Tichý - 44. P. Kobos , 84. V. Karal .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - KAPOUN Michal, VAŇKÁT Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.