1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letohrad v závěru otočil zápas


Branky


0

Devátý Suchdol hostil šestý Letohrad a oba týmy chtěly bodovat, aby si potvrdily záchranu v divizní soutěži. Nakonec se odehrálo velice zajímavé utkání, v kterém nechybělo překvapivé rozuzlení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí gólově lepší

Do zápasu se povedl vstup lépe hostům, kteří si vytvořili první gólovou situaci. Domácí gólman Kubát byl na místě a střelu Kaila chytil. I do další šance se dostali hosté z Letohradu, když akce po trestňáčku skončila pouze rohem pro Letohrad. Po čtvrthodině ovšem uhodilo na druhé straně. Domácí Bora neuspěchal přihrávku a posunul ho na Hannicha, který poslal nastřelený centr do malého vápna. Míč si našel Dastycha, který ho srazil do sítě hostující brány. Domácí se ujali vedení 1:0 a branka je nabudila. V 26.minutě se Michálek po rohu perfektně trefil, ovšem hostující gólman Ehrenberger vytáhl exkluzivní zákrok a ránu reflexivně vytáhl na roh. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí, ale hosté ukázali, že pro ně, zápas určitě ještě není ztracen.

V průběhu dvou minut zhasly domácí naděje

Úvod druhého poločasu byl vyrovnaný, ale navýšit vedení mohli domácí. V 55.minutě vyhrál domácí Michálek souboj ve vápně a míč propadl k volnému Dastychovi. Dastych sice překonal gólmana, ale jeho ránu vykopl z brankové čáry hostující Vaniš. Zlom zápasu nastal, když se domácím zranil klíčový hráč Michálek a domácí, při jejich velké marodce, měli na střídání pouze hráče z béčka, které hraje okresní soutěž. Od té doby převzali otěže zápasu hosté. První zahrožení přišlo v 66.minutě, kdy hostující Tichý nastřelil břevno brány domácího gólmana Kubáta. V 77.minutě hostující Černohorský vysunul do úniku Kabourka, který našel volného Čadu a zkušený hráč hostí se nemýlil. Bylo srovnáno na 1:1 a o dvě minutky bylo s domácím týmem ještě hůř. Hostující Čada vybojoval míč na Borovi a poslal do úniku Kabourka, který se nemýlil a překonal domácího gólmana Kubáta. Hosté vedli 1:2 a domácí hned přeskupili hru a snažili se o vyrovnání. V závěru si naběhl do pokutového území hostí i gólman Kubát, ale když ve svých šancích zaváhali Hannich i Svoboda, tak si Letohrad připsal z tohoto zápasu tříbodové vítězství.




Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Družba Suchdol
Spolupracovník redakce Vladimír Střihavka: V prvním poločase jsme měli jednoznačnou převahu. Hosté měli pouze dvě střely zpoza vápna, s kterými si Kubát poradil. Po hezké akci jsme se ujali vedení. Do konce poločasu jsme mohli vedení navýšit, ale nepodařilo se. Máme tři hráče ve stavu zraněných. Na lavičce pouze dva kluky z béčka, které hraje třetí třídu. Na začátku druhého poločasu byl odnesen ze hřiště, s výronem v kotníku, náš stěžejní hráč Michálek a to nám nepřidalo. I přesto jsme za stavu 1:0 mohli dvakrát skórovat a nepodařilo se. Letohrad z první akce skóroval a o dvě minuty později, po chybě Bory hosté vedli. V závěru jsme se snažili o vyrovnání, ale nedokázali jsme míč dopravit do brány. Je to škoda a ztracené body.




Sestavy


TJ Sokol Družba Suchdol
M. Kubát [-] - J. Růžička [-] , R. Biško [-] , J. Svoboda [-] , T. Nosek [-] - O. Bora [-] , T. Michálek [-] (57. J. Langr [-] ) , M. Bodlák [-] , D. Dastych [-] - F. Rybařík [-] , J. Hannich [-]

FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - P. Šponar [-] , J. Štěpán [-] (77. M. Lorenc [-] ) , P. Štěpán [-] (57. T. Kabourek [-] ) , R. Krystl [-] , J. Černík [-] (57. M. Černohorský [-] ) , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] (89. P. Slodičák [-] ) , M. Vaniš [-] , O. Kail [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Míč Vojtěch - KLUPÁK Petr, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.