0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

27.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov v Jaroměři využil své šance a vysoko zvítězil


Branky


32. J. Matějka , 52. J. Matějka , 78. P. Holubec , 81. P. Hrabík (vl.)
0

Čtrnáctá Jaroměř hostila jedenáctý Trutnov, kterému šlo o hodně. Krásná divácká návštěva přes 250 diváků viděla zajímavé fotbalové představení, v kterém padly čtyři góly, a byla k vidění neproměněná penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padla jediná branka

Do zápasu vstoupila domácí Jaroměř hodně aktivně a hned v první minutě mohla jít do vedení, kdyby Škoda ve své šanci překonal hostujícího gólmana Šťastného. Až do desáté minuty byla Jaroměř lepší a střely Holuba i Bana volaly po gólu. Poté Trutnov hru vyrovnal a také si začal vytvářet šance. V 17.minutě našel hostující Tobiáš ve vápně Matějku, který sice pohotově vystřelil, ale jeho dělovka prosvištěla nad Ondráčkovou bránou. Po necelé půlhodině se k odraženému míči dostal hostující Kejzlar a jeho pěknou střelu zastavilo břevno brány gólmana Ondráčka. O minutku později mohl skórovat hostující Tauchman, ale gólman Ondráček ho vychytal. V 32.minutě obral domácí obránce o míč hostující Mařas a jeho střela opět otřásla břevnem Ondráčkovi brány. K odraženému míči se jako první dostal Matějka a pohodlně ho hlavou poslal do sítě. Hosté se tak ujali vedení 0:1 a do konce poločasu mohli domácí ještě vyrovnat. V 38.minutě vysunul, domácí Bano do sóla Škodu, ale jeho střelu vytáhl gólman Šťastný konečky prstů na roh. První poločas tak skončil těsným vedením hostů 0:1.

V druhém poločase rozhodla neproměněná penalta

Jaroměř vstoupila i do druhého poločasu aktivněji, ale v rozletu ji zastavila chyba domácího gólmana, který umožnil hostujícímu Matějkovi skórovat do prázdné branky. V 52.minutě tak hosté vedli 0:2. Jaroměř se nevzdávala a o dvě minutky později, dostala velikou šanci na vyrovnání, když byl ve vápně hostí faulován Štajer a rozhodčí odpískal pokutový kop. Míč si vzal tradiční exekutor Ruml, jenomže jeho nepříliš povedenou střelu gólman Šťastný chytil a tak zůstal stav nezměněn. Poté už si hosté hlídali svůj náskok a čekali na příležitost k rychlým kontrům. V 79.minutě to přišlo a domácím obráncům utekl hostující Holubec a poslal svůj tým do tříbrankového vedení. O tři minutky později se hostům opět podařil rychlý kontr, na jehož konci byl Křižovič a pomocí teče Hrabíka završil konečné skóre zápasu na 0:4. Jaroměř tak v zápase, v kterém neodehrála špatnou partii, odešla jednoznačně poražena zkušenějším mužstvem.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Trenér Miloš Exnar: V první půli byli hosté jasně lepším týmem a zaslouženě vstřelili vedoucí gól. Po změně stran jsme chtěli zápas zdramatizovat, ale v utkání jsme se spíše trápili. Nedařila se nám kombinace, utápěli jsme se v nepřesnostech a soupeř nás nemilosrdně trestal.

MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: Od začátku jsme měli zřetelnou převahu, bylo jen otázkou času, kdy dáme branku a zlomíme tak snad střeleckou krizi. Povedlo se nám dát góly po pěkných, vypracovaných akcích, přestože se domácí soustředili na bránění a pokoušeli se hrozit z brejků. My si ale jejich náběhy pohlídali.



Sestavy


FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , P. Ruml [-] (76. J. Kučera [-] ) , M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] , J. Bano [-] (63. O. Častvaj [-] ) , M. Michálek [-] (46. M. Štajer [-] ) , J. Holub [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , P. Matějka [-]

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , M. Mařas [-] , Z. Tauchman [-] (76. J. Holubec [-] ) , P. Holubec [-] (83. A. Starý [-] ) , M. Kamitz [-] , J. Matějka [-] (88. M. Brutovský [-] ) , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (88. P. Brejcha [-] ) , M. Kejzlar [-] (80. M. Křižovič [-] ) , V. Kozák [-]

ŽK: 53. P. Hrabík - 47. V. Marks , 51. M. Mařas , 56. V. Kozák .
Hráči zápasu: M. Štajer - J. Matějka .
Počet diváků: 252. Rozhodčí: Novák Michal - KAZDA Jan, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.