0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

26.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira v Novém Boru vybojovala cenné vítězství


Branky


19. J. Mošna , 60. M. Macek
0

Pátý Nový Bor hostil osmou Admiru Praha. Tyto dva týmy od sebe dělil pouhý bod a navíc obě mužstva se snaží hrát na vítězství v každém zápase. Pěkná návštěva 110 diváků viděla bojovné utkání, ve kterém ovšem střílelo góly pouze jedno mužstvo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Admira šla v úvodu do vedení

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Admiry a hned ve čtvrté minutě musel zasahovat domácí gólman Blumentritt. Poté skvěle zatáhl míč domácí Stromecký, ale jeho přihrávka nenašla adresáta. V deváté minutě je to opět domácí Stromecký, ale na hostujícího gólmana Víška nevyzrál. V 18.minutě se důrazní hosté zmocnili míče a podnikli rychlý protiútok do otevřené obrany domácích, která malinko zaspala. Na konci akce byl výborně hrající Mošna, který se nádherně trefil přesně k tyči. Hosté se ujali vedení 0:1 a malinko se zatáhli. Hráčům Nového Boru dělalo veliké problémy přejít přes dobře organizovanou obranu hostí a vytvořit si nějaké šance k zakončení. Hosté hráli jednodušeji, a když dostali možnost, tak podnikli rychlý brejk. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením Admiry, ale domácí tým nic nevzdával.

Admira v druhém poločase toho moc domácím nedovolila

Do druhého poločasu jdou domácí s tím, že se pokusí co nejdřív vyrovnat. Jenomže na hráčích Nového Boru je patrná nervozita a taky jim vůbec nevoní důrazná a tvrdá hra hostujícího celku. Domácí trenér poslal do hry Pekaře, ale toho si hosté hodně hlídali. V 59.minutě si hostující záložník pohrál s domácími beky a pro Macka už nebylo problémem rozvlnit síť za zády bezmocného gólmana Blumentritta. Domácí tým tak už prohrává 0:2 a snaží se o zkorigování stavu. V 70.minutě odnesl domácí Pekař tvrdý střet s hostujícím Paťhou a musel vystřídat. Nedalo by se říct, že by se Nový Bor nesnažil o vyrovnání, ale hosté působili o hodně jistějším dojmem a všechny ataky domácích v pohodě zastavovaly. A když už něco prošlo, tak to chytil jistý gólman Víšek. Domácí tým si v tomto zápase moc šancí nevypracoval a tak zaslouženě prohrál 0:2.




Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Soupeř dnes byl fotbalově dobrý a přejme mu radost z vítězství. Naše hra se musí zlepšit, a jak se vyjádřila i řada fanoušku zamyslet se musí i trenéři, aby postavili mužstvo, které se vrátí k naší hře, která povede k dobrým výsledkům jako v zápasech v Suchdole, v Kutné Hoře anebo doma proti Letohradu.

FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Velmi cenná výhra na hřišti favorita, který na jaře podává výborné výkony. Cenná je i další nula na kontě gólmana Víška. Těší nás i lepší vzájemné zápasy.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - F. Šimoník [-] , R. Mach [-] , P. Hauer [-] , L. Devátý [-] - L. Kubeš [-] (63. L. Čurgali [-] ) , J. Broschinský [-] , P. Stromecký [-] (49. Z. Pekař [-] ) , T. Janů [-] - J. Černý [-] , J. Frömmel [-] (57. A. Rekondie [-] )

FK Admira Praha
P. Víšek [-] - J. Martinic [-] , J. Mošna [-] , M. Macek [-] (70. T. Stejskal [-] ) , M. Paťha [-] , R. Turák [-] , P. Zolotuchin [-] (59. M. Horák [-] ) , Š. Zahálka [-] , T. Majer [-] (81. M. Čmejla [-] ) , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

ŽK: 32. L. Kubeš , 33. J. Broschinský , 78. P. Hauer , 87. P. Hoke - 48. Š. Zahálka , 54. O. Herc , 69. M. Paťha , 88. M. Horák .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Ježek Václav - HALEŠ Vladan, KAZDA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.