Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

23.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Bor veze potřetí za sebou body z venku


Branky


0

Devátý Nový Bor zavítal na hřiště Kutné Hory a pyšnil se výbornou bodovou sérií z venkovních hřišť. Domácí si zase chtěli spravit chuť z posledního nevydařeného domácího utkání a potěšit diváky výhrou. Víc jak stovka přítomných diváků nakonec viděla zápas, ve kterém padly čtyři góly.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase lepší hosté zaslouženě vedli

Vstup do zápasu se lépe povedl hostům a vytvořili si převahu, která vyústila v rohový kop. Z další akce zahrozil hostující Šimoník. A i další šance patřila hostům z Nového Boru. Hostující Janů odcentroval nebezpečně do vápna domácích, ale hlavičkový souboj se Stromeckým, vyhrál domácí kapitán Franc. V 11.minutě hostující Mach rychle rozehrál autové vhazování na nabíhajícího Kubeše, který poslal pohotový centr do vápna domácích. Tam si naběhl Broschinský a poprvé rozvlnil síť za zády domácího gólmana Ptáčka. Hosté se tak ujali vedení 0:1 a i nadále útočili. Domácí postupně hru vyrovnali a tentokrát to byla hostující obrana v čele s gólmanem Blumentrittem, která musela řešit pár hodně nebezpečných situací. V prvním poločase už branka nepadla a tak ho vyhráli hosté nejtěsnějším brankovým rozdílem 0:1.

V druhém poločase se domácím podařilo pouze vyrovnat

Do druhého poločasu vlétl domácí tým s jasným úmyslem, co nejdřív vstřelit branku. Kutná Hora má utkání plně v moci a hosté se pouze brání. Ale brání zodpovědně a tak si loženou gólovku domácí ne a ne vypracovat. Až přišla 59.minuta a rohový kop pro domácí mužstvo. K odrazenému míči se dostává domácí Franc a z voleje ho posílá rovnou do šibenice hostující brány. Domácí srovnali na 1:1 a hnali se za vedoucím gólem. V 62.minutě vystřídal hostujícího Kubáta, Diakubama a po dvou minutách na hřišti předvedl nádhernou akci. V 64.minutě našel hostující Stromecký přesnou přihrávkou Diakubamu a ten se odvážně pustil do souboje s domácími beky, který vyhrál a před gólmanem Ptáčkem zachoval chladnou hlavu a s přehledem zavěsil. Hosté se tak z ojedinělé akce ujali vedení 1:2 a na kopačky domácích se vkradla veliká nervozita. i když se domácí snažili o vyrovnání, tak už to nebyl takový tlak, jako před vyrovnávací brankou. V závěru zápasu se hostům povedl rychlý protiútok a Černý korunoval vítězství Nového Boru brankou na 1:3.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Vedoucí mužstva Tomáš Frejlach: Do zápasu jsme určitě nevstoupili ideálně a soupeř byl lepší a dostali jsme z toho gól. Od 30.minuty jsme hru vyrovnali. V druhém poločase jsme na soupeře vlétli, dali jsme vyrovnávací branku. Jenomže poté jsme udělali chybu a dostali na 1:2. Poté už z toho byla křeč a nic se nám nedařilo. V závěru nám přidali ještě jednu branku.

FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: V prvním poločase jsme měli více ze hry, ale zahodili jsme řadu příležitostí skórovat. Povedlo se nám střídání a Diakubama po minutě na hřišti skóroval. Domácí se snažili vyrovnat, ale nám se povedlo vítězství potvrdit v závěrečných minutách třetí brankou.



Sestavy


Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - R. Šesták [-] (46. M. Wolf [-] ) , J. Mandutz [-] , B. Franc [-] , M. Antoš [-] (69. R. Hačka [-] ) , V. Regner [-] , A. Schwarz [-] , M. Vácha [-] , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] , A. Urban [-]

FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - P. Hauer [-] , R. Mach [-] , L. Devátý [-] , F. Šimoník [-] - J. Frömmel [-] , J. Broschinský [-] , T. Janů [-] , L. Kubeš [-] (62. J. Diakubama [-] ) , P. Stromecký [-] (89. R. Engelhart [-] ) - J. Černý [-]

ŽK: 45. M. Vácha - 45. J. Frömmel , 54. L. Devátý , 79. J. Diakubama .
Hráči zápasu: R. Mach .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - NOVÁK Michal, VÍT Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.