Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semily odolávaly pouze poločas


Branky


0

Jedenáctý Nový Bor hostil patnácté Semily a pro domácí tým to byl zápas, ve kterém potřebovali nutně bodovat. Mladý semilský tým, předvádí na jaře dobré výkony a tak to domácí vůbec nebudou mít lehké. Jak se nakonec ukázalo, opravdu se dlouho jednalo o drama, které se rozhodlo až v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase hosté zaskočili Nový Bor

Před zápasem začalo pršet a to hře moc neprospělo. Domácí tým z úvodního tlaku vytěžil pár pološancí a hostům se podařilo hru vyrovnat. V 13.minutě si převzal míč hostující Suk a šikovně se zbavil dotírajících domácích obránců. Hned poté jeho přesná střela zapadla za záda bezmocného gólmana Blumentritta a hosté se ujali vedení 0:1. Semily byly i nadále aktivnějším týmem a dokonce mohly své vedení i navýšit. Domácí přidali na obrátkách a odměnou jim byla vyrovnávací branka v 27.minutě. Domácí hráči vybojovali míč na polovině hřiště. Jejich záložník hladce přešel přes tři hráče a poslal přihrávku na nabíhajícího spoluhráče. Jeho střela se od ruky hostujícího beka odrazila před gólmana, kam si naběhl Černý a překonal gólmana Koudelku. V 38.minutě zajel nešetrně domácí Broschinský do hostujícího Hájka, který musel být odvezen do nemocnice. Broschinský se protihráči hned omluvil a za svůj zákrok vyfasoval žlutou kartu. Do konce poločasu se skóre už nezměnilo a do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

V druhém poločase se probudili střelci Nového Boru

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s odhodláním zvrátit výsledek ve svůj prospěch. Ale dlouho byly útoky domácího týmu bezzubé a hosté odolávali. Až po hodině hry dostal domácí Stromecký pěknou přihrávku mezi beky a podél gólmana poslal svůj tým do vedení. Po dalších pěti minutách hry je to opět Stromecký, který střílí svou druhou branku a celkově třetí svého týmu. Hosté se pokusili stav ještě zdramatizovat a podařilo se jim to v 69.minutě. Po pěkné kombinaci se prosadil Ježek a bylo to 3:2. Ale Nový Bor už byl na koni a zápas měl pod kontrolou. V 71.minutě vyslal domácí Janů do úniku střídajícího Diakubamu a ten počtvrté rozvlnil síť za zády gólmana Koudelky. V závěru zápasu domácí završili na 5:2 přesnou hlavičkou Čurgaliho, po rohovém kopu Pekaře. Domácí tým si tak připsal vysokou výhru, která ovšem neodpovídala průběhu hry. Ale vítězství Nového Boru je naprosto zasloužené.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Bor
Spolupracovník redakce Jiří Obrovský: Vítězství se rodilo hodně těžce. Naštěstí se nám podařilo v prvním poločase vyrovnat. Až když jsme v druhém poločase vstřelili dvě rychlé branky, až potom bylo zřejmé, že zápas vyhrajeme. Semily předvedly dobrý výkon, ale naše výhra je zasloužená.

SK Semily
Asistent trenéra Jan Brett: Výsledek neodpovídá předvedené hře. Škoda, že za stavu 3:2 jsme hned po chybě dostali čtvrtou branku, a bylo rozhodnuto.



Sestavy


FC Nový Bor
D. Blumentritt [-] - F. Šimoník [-] , P. Hauer [-] (81. L. Devátý [-] ) , L. Čurgali [-] , R. Mach [-] - P. Stromecký [-] (67. J. Diakubama [-] ) , J. Frömmel [-] (62. Z. Pekař [-] ) , J. Broschinský [-] , L. Kubeš [-] (75. P. Hoke [-] ) , T. Janů [-] (81. R. Engelhart [-] ) - J. Černý [-]

SK Semily
P. Koudelka [-] - J. Brett [-] , J. Motejlek [-] , M. Kočí [-] , O. Vlach [-] , M. Hradecký [-] , D. Vancl [-] (67. M. Štyrand [-] ) , M. Hájek [-] (41. M. Liška [-] ) , P. Bína [-] , M. Ježek [-] (80. V. Maleček [-] ) , L. Suk [-]

ŽK: 38. J. Broschinský .
Hráči zápasu: T. Janů - M. Ježek .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Kvaček Jan - VODRÁŽKA Dan, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.