6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice nadělily hostům ze Semil půltucet


Branky


7. M. Hundák , 33. D. Petrus , 53. R. Gorol , 64. O. Ujec , 66. D. Petrus , 81. M. Ferčák
0

Druhé Živanice hostily na svém hřišti šestnácté Semily, které v minulém kole odehrály výborný zápas s první Olympií. Domácí Živanice na jaře ještě neztratily ani bod a dokonce ani neobdržely branku. A v tomto nastoleném trendu chtěly pokračovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka hned v sedmé minutě určila ráz celého utkání

Domácí od začátku zápasu útočili. Již ve čtvrté minutě hlavičkoval domácí útočník, koníčkem, těsně nad Koudelkovu bránu. V sedmé minutě se hostující gólman pokusil o nepřesnou rozehrávku. Míče se zmocnili domácí a po centru z levé strany se do prázdné brány prosadil Hundák a poslal svůj tým do vedení 1:0. Domácí i nadále útočili. V 25.minutě střílí domácí útočník těsně vedle pravé tyče hostující brány. To byla jasná gólovka. V 32.minutě dostal hostující bek, špatným autem, vlastního gólmana do velmi obtížné situace. Jeho nepovedený odkop ovšem Živanice nepotrestaly. Nový Bor se dostal konečně do brejku, ale se slabou střelou si gólman Volšík poradil a rychle míč rozehrál na stopera. Ten poslal míč do levého křídla, kde se uvolnil domácí záložník a přihrál před bránu na zcela osamoceného Petruse, který před gólmanem Koudelkou nezaváhal a navýšil náskok domácích na rozdíl dvou branek. První poločas tak skončil 2:0 a nevypadalo to, že by se hosté v druhém poločase zmohli na obrat.

V druhém poločase přidaly Živanice další čtyři góly

Tlak domácích pokračoval i v druhém poločase. V 52.minutě si gólman Koudelka poradil s obtížnou střelou z pravé strany. Míč se dostal k domácímu Gorolovi, ale tomu se ani nadvakrát nepodařilo dostat míč do sítě. Ale po pár vteřinách se míč opět dostal ke Gorolovi, který tentokrát utěšenou střelou asi z dvaceti metrů, vstřelil třetí branku svého týmu. A opět to je rychlá domácí kombinace vedená po pravé straně, která končí gólem Milana Ujce z bezprostřední blízkosti brány. V 66.minutě poslal domácí záložník Petruse do úniku, krásným obloučkem za obranu. Petrus, ač tísněn hostujícím bekem, se prosadil a svou druhou brankou v zápase, zvýšil skóre domácích na 5:0. V 81.minutě kopali domácí roh. S první střelou si hostující gólman výtečně poradil, ale na dorážku Ferčáka už byl krátký. Živanice, tak v pohodě tento zápas vyhrály a nadále se vyhřívají na krásném druhém místě divizní tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - P. Motyčka [-] (67. O. Novotný [-] ) , M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] - O. Herzán [-] , M. Hundák [-] (70. L. Polák [-] ) , J. Janecký [-] (62. T. Kakrda [-] ) , R. Gorol [-] (79. J. Sůra [-] ) , O. Ujec [-] (83. D. Mayer [-] ) - D. Petrus [-]

SK Semily
P. Koudelka [-] - M. Hradecký [-] (76. D. Pácalt [-] ) , J. Motejlek [-] , V. Maleček [-] (46. M. Strmiska [-] ) , M. Štyrand [-] , L. Suk [-] , D. Vancl [-] (70. M. Ježek [-] ) , M. Hájek [-] , P. Bína [-] , J. Brett [-] , O. Vlach [-]

Hráči zápasu: D. Petrus .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hůlka Lukáš - NOVOTNÝ Zbyněk, BRYCHTA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.