3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 10:30

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hráči Příbrami si proti Černolicím připsali důležité tři body


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy SK Spartak Příbram a SK Černolice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se každý tým trefil po jedné brance

Na programu sobotního dopoledne bylo v Příbrami utkání sedmnáctého kola 1.A třídy skupiny A. O body se do Příbrami přijel poprat tým z Čenolic, avšak marně. V utkání byli domácí mírným favoritem vzhledem k postavení v tabulce, jelikož se nacházejí na pátém místě, zatímco Černolice až na deváté pozici. Příbram nakonec rolli favorita zvládla. Na hlavní hřiště v Příbrami se v týdnu snášel sníh a tak se dnešní utkání muselo odehrát na umělé trávě. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí, pan Jan Kočárek, kterému pomáhali postranní rozhodčí Petr Chovanec a David Lafek. Na utkání se přišlo podívat přibližně sto diváků.

 

V prvním poločase dlouhou dobu žádná branka nepadla. Oba týmy si vytvářeli šance, avšak gól padl až v 39. minutě, když z vápna střílel Janů, jehož střela byla zablokovaná a odražena k Huškovi, který v těžké pozici našel Mráze na vápně. Ten sklepl proti noze Štochlovi a jeho rána k pravé tyči přinesla domácím vedení 1:0. Domácí udávali tempo hry, avšak těsně před koncem chybovali a Černolice se dostali blízko před branku, když kopali přímý kop z levé strany. Macela jej zahrál do místa, kde nabíhal Šultés a jeho chytrá teč do protipohybu Zykána slavila úspěch. 

 

 

Druhý poločas patřil domácím

Ve druhém poločase přišel gól až v 78. minutě hry. Po kombinaci domácích se na levé straně uvolnil Matěj Štochl a jeho přesná přihrávka našla nabíhajícího Vaška Janů, který nekompromisně zavěsil za záda gólmana Rozuma. V 83. minutě pak Marek Binar utekl po levé straně a přihrávkou našel Martina Vaška, který druhým dotykem nedal brankáři hostů šanci a bylo to 3:1. Byl to zároveň poslední gól, který byl v utkání vidět a tak to skončilo 3:1 pro domácí Spartak Příbram. Černolice tak utkání na Příbrami nezvládly a domů si neodvezly ani jeden jediný bod. 

 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Marek Zárybnický - trenér: Zpočátku hry jsme měli na kopačkách nervozitu a místy se přiliš zbrkle zbavovali míčů. I díky pasivitě hostů jsme měli držení míče výrazně lepší a tím rostlo i naše sebevědomí. Postupně jsme si vytvářeli situace, ze kterých chybělo málo do finální fáze.Matějka bojoval na hrotu, Voříšek s Mrázem aktivitou zaměstnávali obránce a po půl hodině jsme nabírali vyšší obrátky. Čím dál více jsme tlačili soupeře do vápna a přineslo to ovoce. Podařilo se nám vstřelit gól a v této fázi jsme měli více ze hry a soupeř se ke hře moc nedostával. Ani nedávno ligový Šultés se neprosazoval díky výborné „péči“ Suchého s Mezerou. Těsně před poločasem jsme však vyrobili chybu a následný souboj skončil přímým kopem z levé strany, který nakonec skončil vyrovnáním. Branka do kabiny byla nepříjemná, ale na klukách byla cítit víra a odhodlání doma vyhrát. Do druhé půle jsme šli s cílem unavit hosty a využít více možností střídání. Hosté rychlostně nestíhali a často si museli pomoci fauly za cenu žluté karty. Ve středu pole jsme začali soupeře přehrávat a naše útočné výpady byly čím dál více nebezpečné. Podařilo se nám vstřelit gól na 2:1 a soupeř již neměl síly na zvrat a rychlost Binara s Vaškem byla příčinou mnoha faulů hostů. Dočkali jsme se i navýšení vedení, které zařídili právě výše zmínění. Marek Binar utekl po pravé straně a přihrávkou našel Martina Vaška, který druhým dotykem nedal brankáři hostů šanci a bylo to 3:1. Klukům je třeba poděkovat za předvedené výkony, protože díky nim jsme si s fanoušky mohli vychutnal domácí vítězství.




Sestavy


Spartak Příbram
J. Zykán [-] - O. Matějka [-] (55. M. Binar [-] ) , J. Voříšek [-] (46. M. Vašek [-] ) , M. Štochl [-] , J. Mráz [-] (88. J. Opička [-] ) , M. Vondra [-] (77. T. Machek [-] ) , V. Janů [-] , J. Molnár [-] , P. Mezera [-] , M. Suchý [-] , J. Hušek [-]

Černolice
J. Rozum [-] - M. Kaláb [-] , J. Homola [-] - A. Macela [-] (74. J. Kocmánek [-] ) , F. Poláček [-] , T. Franěk [-] , J. Baroch [-] , V. Ševr [-] - V. Šmucler [-] (88. F. Onderka [-] ) , P. Šultes [-] - O. Rott [-]

ŽK: 32. M. Kaláb , 41. A. Macela , 52. J. Homola , 64. V. Šmucler , 68. V. Ševr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kočárek Jan - CHOVANEC Petr, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.