3:1
(1:0)
75. P. Šultes (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 10:15

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany pokračují ve výborných výkonech i na jaře


Branky


33. M. Kincl , 73. J. Brodský , 92. P. Podlešák (vl.) - 75. P. Šultes (p.)
0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FK Zbuzany a SK Černolice...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Kincl poslal Zbuzany do vedení

Opět se nám začínají rozehrávat jednotlivé soutěže a 1.A třída, skupina A tomu není vyjímkou. Na programu sobotního dopoledne bylo utkání prvního jarního kola. Do Zbuzan se o body přijel poprat tým z Černolic, avšak neúspěšně. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Jakub Kubečka, kterému na postranních čarách pomáhali rozhodčí František Nepovím a Jiří Šmejkal. Na utkání se přišlo podívat přibližně 150 diváků, což je největší účast v tomto kole.

 

Oba týmy začaly utkání velmi opatrně a dlouhou dobu nepadla branka. Ta přišla až ve 33. minutě a postaral se o ní domácí pravidelný střelec Marek Kincl. Po tomto gólu byly Zbuzany lepším týmem a ze hry měly více. Další branku však do konce prvního poločasu vstřelit nestihly. Utkání skončilo po prvních 45ti minutách hry těsným výsledkem 1:0. 

Nešikovný Petr Podlešák si vstřelil vlastní gól

Černolice do druhého poločasu vstoupily s jednogólovým mankem, ale také s vědomím, že ještě není nic ztraceno. Avšak v 73. minutě jim řádně snížil sebevědomí domácí útočník Josef Brodský, když vstřelil branku na 2:0. Hosté se nezalekli a Pavel Šultes bleskurychle odpověděl snížěním na 2:1. Tento stav držel až do nastavení a veškeré zbytky naděje ukončil Petr Podlešák, který si spletl branku a vstřelil vlastní gól. Zbuzany tak zvítězily před vlastním publikem na úvod jara, výsledkem 3:1. Černolice si tam domů neodvezly ani jeden bod a štěstí budou muset pokoušet jinde, než na hřišti nejlepšího kádru A třídy. Domácí Zbuzany tak jen potvrdily, že i na jaře budou ve formě.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Hráč: Zápas začal v 10:15 , po sněžení v minulém týdnu byl trávník ve velmi dobrém stavu. Zápas začal opatrně z obou stran, ale postupem zápasu jsme hru ovládli . První branku vstřelil Marek Kincl po hezké akci , zbytek poločasu jsme hru měli v režii my . Druhá půle začala pro nás dobře, drželi jsme balon a soupeře pustili snad do jedné šance kterou ale Pavel Rams zneškodnil. Poté vstřelil branku Brodský a zápas se zdál rozhodnut, ale soupeř po střele kterou na brankové čáře tečoval rukou Michal Maleček (červená ) kopal penaltu a bylo to 2:1 , my pak drželi míč a vstřelili branku na 3:1 a zápas byl u konce . Na první jarní zápas to bylo velmi hezké utkání.




Sestavy


FK Zbuzany 1953
P. Rams [-] - R. Barciaga [-] , M. Gotěk [-] , M. Pospíšil [-] , M. Maleček [-] - R. Šírl [-] , F. Koubek [-] , I. Pánek [-] , J. Kordiák [-] - J. Brodský [-] , M. Kincl [-]

Černolice
J. Rozum [-] - J. Kocmánek [-] , P. Podlešák [-] , J. Homola [-] , M. Kaláb [-] - V. Ševr [-] , T. Franěk [-] , A. Macela [-] , F. Poláček [-] - V. Šmucler [-] , P. Šultes [-] -

ŽK: 80. F. Koubek - 63. J. Rozum , 65. V. Ševr , 81. V. Šmucler . ČK: 74. M. Maleček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubečka Jakub - NEPOVÍM František, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.