Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí navázali na výborný výkon v minulém kole a odneslo to Vysoké Mýto pětigólovým přídělem


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za deštivého počasí na těžkém terénu začali velmi aktivně domácí.Jejich tlak vyústil v několik rohových kopů a největší šancí ,kdy Marian Dobrovolný hlavičkoval do břevna.V 25 min se prezentoval tvrdou střelou David.Svoboda,kterou z námahou Krátký vyráží.Ve 28.min Dobrovolný zamířil vedle hostující branky.Hosté se k bezprostřednímu ohrožení branky v podstatě nedostali kdy dobře hrající obrana v čele se stoperem Mládkem mařila jejich příležitosti hned v zárodku.Co prvnímu poločasu chybělo bylo gólové vyjádření výborného výkonu domácích.Nepovedlo se to Dominku Levinskému v 32 min,kdy jeho střela šla těsně vedle a ani Martinu.Chmelíkovi v závěru první půle po rohovém kopu.

 

Druhá část začala v podstatě jako první,aktivita na domácích kopačkách,ale úspěšná koncovka stále nepřicházela.51.min. D.Svoboda střela vedle branky.V 55.min Dominik Ilko nedosáhl po krásném centru Filipa Jiráska.Jenže nakonec zařmělo na druhé straně.Hosté z první úspěšné střely na branku profitovali a šli do vedení v 64 min.0:1.To domácí nikterak nerozhodilo a za minutu bylo srovnáno.Postarala se o to dvojice David Svoboda v roli nahravače a Dominik Ilko v roli úspěšného střelce 1:1.V 69 min otáčí vývoj utkání Marian Dobrovolný,kdy se prosazuje po rohovém kopu 2:1.V 75 min zatrnulo domácím příznivcům,kdy hosté nastřelili tyč.Jenže přišel závěr utkání a namísto dramatu do poslední minuty to byla v podstatě exhibice domácích.80 min. a důrazný Dobrovolný bere veškeré naděje hostům na srovnání 3:1.85 min. standardní situace Vojty Mládka a jeho gól aspiruje na branku měsíce 4:1.86 min a výborně hrající David Svoboda vystavuje pro hosty konečný účet 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Kučera (trenér): Velmi důležité domácí vítězství,které nás posouvá dále tabulkou vzhůru..Už za první poločas jsme zasloužili za naší předvedenou hru skórovat,ale brzdila nás zbrklost v koncovce.Jsem rád,že kluci při nepříznivém výsledku nerezignovali a zápas otočili.Za předvedený výkon a přístup zaslouží pochvalu celý tým.I vzhledem k špatnému terénu se muselo utkání divákům líbit.Jdeme ale od zápasu k zápasu,nechceme usnout na vavřínech.




Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
Z. Lédl [-] - M. Dobrovolný [-] , M. Chmelík [-] , A. Jirásek [-] , V. Mládek [-] - D. Ilko [-] (87. P. Marek [-] ) , M. Svoboda [-] , R. Jošt [-] , F. Jirásek [-] (88. R. Chmelík [-] ) - D. Levínský [-] (81. F. Bříza [-] ) , D. Svoboda [-] (88. J. Rohlík [-] ) -

SK Vysoké Mýto B
V. Krátký [-] - J. Vostrčil [-] , D. Fišer [-] , M. Krýda [-] , J. Doležal [-] - J. Matula [-] , M. Podmajerský [-] , A. Svoboda [-] , O. Brychta [-] - T. Sedlák [-] , M. Dvořák [-] -

ŽK: 40. D. Levínský , 72. M. Dobrovolný , 78. D. Svoboda - 25. A. Svoboda , 53. D. Fišer , 67. J. Matula .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Morávek David - VOLNÝ Bohuslav, ZIEGLER Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.