Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na první nástupiště v Ústí nad Orlicí přijelo pendolíno z Načešic a rozmetalo domácí rezervu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začali aktivněji domácí,kteří si v prvních minutách vytvořili územní převahu,kterou vyjádřili několika standardními situacemi,ale bez úspěchu. V 8.minutě se zastřeloval hostující kapitán M.Svoboda. V 15 minutě vybídnul ke skórování M.Svoboda svého jmenovce Davida, který chytře přehodil domácího brankaře, ale jeho pokus skončil na tyči. Druhá část prvního poločasu mnoho nepřinesla,až do chvíle, kdy na hřiště přišel D.Levinský. Jeho první střela v 39 minutě šla ještě vedle, ale o dvě minuty později se již skóre zápasu měnilo. Po nátlakové hře Načešic, kdy dvakrát zachraňoval brankář Ústí pokusy D.Svobody a F.Jiráska, byl na třetí střelu Levinského již krátký a do kabin šli hosté s vedením 1:0.

 

Druhá část zápasu začala raketovým nástupem Načešic. Standardní situace a Mládek 2:0. Netrvalo to ani pět minut a Mládek zasadil domácím další direkt 3:0. Kdo z domácích diváků čekal, že se stane zázrak tak se nedočkal. Naopak hosté si počínali jako kobra čekající na kořist. V 60 minutě Dobrovolný po pěkné akci  trefuje brankaře. V 73 minutě Ilko těsně vedle. Závěrečná část už byla úplně v režii hostů. 78 minuta, D.Levinský 4:0. Domácí hlasatel by již rád ohlásil konec zápasu, ale Levinský kompletuje svůj hattrick v 84 minutě a třešničkou na dortu je penalta po faulu na Dominika Ilka, který svoji výbornou premieru korunuje šestou brankou.



Ohlasy k zápasu



TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Kučera (trenér): Dnes se opět ukázalo že fotbal nemá logiku. Do zápasu jsme šli v hodně okleštěném složení a s cílem předvést co nejlepší výkon. To jsem splnili více než dokonale. Důležité bylo zachytit začátek utkání, což se povedlo. Cením si především, že jsme opět udrželi nulu v obdržených brankách. Hráčům není co vytknout, podali velmi disciplinovaný výkon, zejména druhý poločas byl v cela naší režii. Když vedete rozdílově o tři branky, tak i psychika hráčů je na výši a pak tam spadne cokoliv. Zůstáváme však nohami na zemi a jdeme od zápasu k zápasu. Tento výsledek je potřeba potvrdit v dalších domácích utkáních.



Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Truhlář [-] - J. Kaláb [-] , M. Falta [-] , P. Grunta [-] , L. Bárta [-] (46. M. Fikejz [-] ) - J. Repa [-] (62. J. Kalousek [-] ) , P. Motl [-] , O. Skalický [-] , V. Heger [-] - R. Ráb [-] , T. Chalupník [-] (71. V. Pirkl [-] )

TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - M. Dobrovolný [-] , F. Bříza [-] , A. Jirásek [-] - J. Rohlík [-] (35. D. Levínský [-] ) , V. Mládek [-] , M. Svoboda [-] , D. Svoboda [-] (88. J. Vacek [-] ) , R. Jošt [-] - D. Ilko [-] , F. Jirásek [-]

ŽK: 35. J. Repa , 77. P. Grunta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Růžička Jiří - ZERZÁN Miloš, HORNÍČEK Evžen.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.