Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choltice opět dokázaly zvítězit


Branky


0

V tomto utkání se dal očekávat vyrovnaný průběh. Choltice ale s přehledem zvítězily, a tak protahují svoji vítěznou šňůru. Podívejte se, jak se utkání vyvíjelo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cerekvice se dostaly do vedení gólem Kusého

Hostující tým, který momentálně sužuje marodka, nepřijel do Choltic s dobrými vyhlídkami na úspěch. Zápas začal vyrovnaně, ale domácí byli lepší a hráli více "fotbalově". Avšak ve 24. minutě se po shluku ve vápně dostal k míči Roman Pražák, který postrčil míč na Jana Kusého a ten ho z malého vápna umístil k tyči na 1:0. Po gólu se domácí vzepjali a po trochu spornější ofsajdové situaci vyrovnával z velkého vápna ve 30. minutě Tomáš Blažek - 1:1. Ve 43. minutě zahrávali domácí rohový kop, při kterém si hráči z Cerekvic nedostatečně pokryli prostor mezi penaltou a malým vápnem, kde hlavičkoval úplně volný Peter Korbeľ, a tak zvyšoval na 2:1 pro domácí.

Choltice si dvěma góly upevnily vedení

Po bouřce v kabině začaly Cerekvice druhou půli lépe, Choltice zalezly a snažily se výsledek udržet. Hosté drželi více míč a byly "fotbalovější", ale chyběl jim efekt v zakončení a nedokázali se dopracovat do finální fáze. Cerekvice postupně hrály více a více otevřeněji a toho využil domácí Jan Jeřábek, který zvýšil na 3:1 pro domácí. Hostům postupně začali docházet síly a této příležitosti dokázal využít choltický Tomáš Urbaneckterý upravil skóre na konečných 4:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Cerekvice
Tomáš Kusý (místopředseda klubu): Choltice vyhráli zaslouženě, byly více fotbalovější. I když z naší strany rozhodly spíše individuality a efekt v zakončení.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - P. Korbeľ [-] (77. Š. Bolek [-] ) , R. Peml [-] , J. Hlaváček [-] , R. Chudomel [-] - T. Blažek [-] , M. Hudec [-] , J. Jeřábek [-] , J. Kohoutek [-] - T. Urbanec [-] , J. Adam [-] -

TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - P. Malý [-] , J. Kusý [-] , F. Pražák [-] , Z. Kysilka [-] , Z. Lorenc [-] , M. Lebeda [-] , R. Pražák [-] (87. T. Kusý [-] ) , J. Růžek [-] (82. R. Lněnička [-] ) , O. Jetmar [-] , L. Pachta [-]

ŽK: 65. Z. Lorenc .
Místo: Choltice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Ujec Jiří - LOUŽENSKÝ Jan, ŠLOR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.