Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

13.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda doma roztřílela hosty z Kamenného Újezdu. Čtyřikrát se trefil Jakub Marek!


Branky


28. J. Marek , 41. J. Toman , 44. J. Marek , 70. P. Choboda , 76. J. Marek , 81. J. Marek - 82. F. Kvasnička , 87. D. Frnka
0

Ve 13. kole III. třídy skupiny B na sebe narazily týmy vedoucí Dobré Vody B a posledního Kamenného Újezdu. Domácí hráči vstoupili do jara remízou na půdě Římova a doma byli proti poslednímu celku tabulky jasným favoritem. Hosté na jaře cestovali podruhé za sebou ven. Po porážce v Lišově je čekal velmi těžký oříšek. (podrobnosti připravujeme)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl v režii domácích

Zápas prvního s posledním týmem tabulky měl jasně daného favorit. Už od prvních minut byl vidět rozdíl mezi oběma soupeři. Domácí měli více ze hry a Kameňák se hlavně bránil. Obrana Kamenného Újedu odolávala nájezdům domácích téměř půl hodiny. Pak se na pravé straně uvolnil rychlonožka Šteyer, jeho střelu brankář Janda vyrazil nohou do vzduchu, kde byl první Jakub Marek a hlavou poslal míč do sítě – 1:0. Před odchodem do šaten stihli domácí ještě dvakrát udeřit. Nejprve ve 41. Minutě se opakovala stejná situace, jako před první brankou. Šteyer střílel, Janda vyrazil míč nad sebe, ve snaze odkopnout míč zahrál jeden z hostujících obránců rukou a následovala penalta. Tu bezpečně proměnil Toman a domácí vedli 2:0. Ve 44. Minutě se dostal do úniku Marek a chladnokrevným zakončením pod břevno stanovil poločasové skóre na 3:0.

Jakub Marek dokonal hattcik a přidal i nadstavbu

Druhý poločas začal vlažněji. Dobrá Voda polevila a dvacet minut se hra přesouvala mezi vápny. Až v 70. Minutě se po rohovém kopu prosadili znovu domácí, přesnou hlavičkou Chobody – 4:0. Za šest minut to bylo 5:0. Hattrick dokonal po sérii odrazů ve vápně přesně zakončující Jakub Marek. Povedené odpoledne korunoval domácí forvard necelých deset minut před konce, když dostal míč do tahu a podél brankáře Jandy zvýšil na 6:0. Minutu na to odpověděli gólem i hosté. Domácí obránci nechali dvakrát vyniknout brankáře Růnu, ale ten byl nakonec krátký na třetí dorážku z kopačky Kvasničky – 6:1. Dobrá Voda mohl jít znovu do šesti gólového trháku. Centr Jiráka si zpracoval Šteyer na prsa a bleskově vystřelil. Brankář Janda mu, ale výborným zákrokem zkazil gólovou radost. A tak měli poslední slovo v zápase hráči Kameňáku. Po centru ze strany se hlavou trefil zcela volný Frnka – 6:2. Dobrá Voda tak potvrdila roli favorita a nadále vede tabulku III. třídy skupiny B.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer (záložník): "Od začátku jsme byli lepší a dostávali se do šancí. Góly začaly padat až v poslední čtvrt hodince první půle. To samé platilo o druhé půli. Střelecky zářil Jakub Marek, který se trefil čtyřikrát. Škoda branek v závěru zápasu, které jsme inkasovali po naší nekoncentraci. Tři body však byly zasloužené."

TJ Sokol Kamenný Újezd B
Lukáš Fousek (kapitán): "Už od začátku nad námi měl soupeř převahu a jejich rychlá kombinace nás držela na naší polovině. Inkasovali jsme ovšem až po třiceti minutách. Další góly padaly hlavně z našich chyb. Hodně nás podržel brankář, který dle mého názoru, neudělal ani jednu chybu. V závěru zápasu jsme naší hru trochu zlepšili, dokázali jsme vstřelit dva góly a korigovali tím alespoň trochu skóre."



Sestavy


SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - R. Candra [-] (70. L. Klimeš [-] ) , K. Klíma [-] , J. Marek [-] (85. Č. Marek [-] ) , O. Jirák [-] , P. Houska [-] (63. A. Šauer [-] ) , P. Šteyer [-] , J. Šulista [-] , J. Toman [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
F. Janda [-] - T. Klivanda [-] , J. Nejedlý [-] (80. F. Kvasnička [-] ) , D. Frnka [-] , T. Lenc [-] , F. Holub [-] , V. Šimek [-] , M. Svobodný [-] , D. Dao [-] (79. M. Buczek [-] ) , L. Fousek [-] , M. Samborský [-]

ŽK: 24. P. Choboda .
Hráči zápasu: M. Samborský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HORA Karel - HOFFMANN Petr (N), KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.