2:2
(1:2)
11. P. Šteyer
44. J. Štrajt (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

12.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda neudržela v Římově poločasové vedení a odvezla si jen bod


Branky


13. P. Žáček , 63. L. Froněk - 11. P. Šteyer , 44. J. Štrajt (vl.)
0

V prvním jarním kole zavítal vedoucí tým III. třídy skupiny tým SK Dobrá Voda B, na hřiště do Římova. Domácím se na podzim nedařilo podle představ na úvod jara je čekal těžký s lídrem tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo minutou ticha, na uctění památky dlouholetého prezidenta Římovského klubu pana Josefa Koupala. Poté začal samotný zápas, ve kterém patřil úvod hostům z Dobré Vody. Už v 5. minutě mohl poslat hosty do vedení Šteyer, který se krásně uvolnil přes domácí obranu, ale gólovou radost mu skvělým zákrokem zhatil brankář Novák. V 11. minutě podnikla Dobrá Voda rychlý protiútok, na jejímž konci byl opět Šteyer, který tentokrát nezaváhal a poslal hosty do vedení 0:1. Radost z vedení vydržela hostům, jen dvě minuty. Římov se inspiroval gólem hostí a rychlou akci zakončil vyrovnávací brankou Žáček – 1:1. Hra se poté vyrovnala a akce se přelévaly z jedné strany na druhou. Ani jeden z brankářů, ale nechtěl pustit soupeře do vedení. Když už se zdálo, že poločas skončí remízou, přišel rohový kop hostí a nešťastný odraz míče od domácího Štrajta do vlastní sítě – 1:2. 

Druhý poločas začal ve stejném duchu, jako ten první. Úvodní iniciativa patřila hostům, ale domácí tlak přečkali a po hodině hry zaveleli k vyrovnání. V 63. Minutě si do vápna hostí naběhl Froněk a střelou z první nedal brankáři Růnovi šanci – 2:2. Po vyrovnávací brance se šance střídali na obou stranách a na každé straně padl ještě jeden gól. Obě trefy, ale nebyly uznány pro ofsajdové postavení. Nejprve dvacet minut před koncem, nevyřešili domácí situaci dva na osamoceného brankaře. A dvě minuty před koncem se zbytečně z branky radoval hostující Šteyer. Ve vyrovnaném zápase se tak oba týmy rozešly smírně 2:2.



Ohlasy k zápasu



SK Dobrá Voda B
Petr Šteyer (SK Dobrá Voda B): "První poločas byl docela vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů. Oba týmy často chybovaly a spokojenější jsme v poločase byli my, když jsme vedli o jednu branku. Druhý poločas byl vyhrocený, hra se rozkouskovala, ale šance si dál vytvářely oba týmy. Bohužel pro nás se gólově prosadili už jen domácí. V závěru mi nebyl uznán gól, kvůli údajnému ofsajdu, takže jsme si z Římova odvezli jen bod."



Sestavy


TJ Sokol Římov
P. Novák [-] - L. Kalina [-] , M. Koupal [-] , R. Chyňava [-] - J. Rytíř [-] , L. Froněk [-] , P. Žáček [-] , P. Graman [-] - P. Maršík [-] (60. J. Daniel [-] ) , J. Štrajt [-] (86. F. Šmíd [-] ) - B. Kuta [-] (55. P. Crkva [-] )

SK Dobrá Voda B
T. Růna [-] - R. Candra [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , P. Smejkal [-] (60. L. Klimeš [-] ) , T. Bartoš [-] (74. A. Šauer [-] ) , J. Adam [-] , P. Šteyer [-] , P. Hoffmann [-] , P. Choboda [-] , V. Hanousek [-]

ŽK: 28. J. Rytíř , 50. B. Kuta , 58. P. Maršík - 38. K. Klíma .
Hráči zápasu: P. Novák - P. Šteyer .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HRUŠKA Radek - FUXA Jaroslav (N), JIRÁK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.