2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

32.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Most venku znovu nebodoval, Králův Dvůr bral všechny body


Branky


0

Favorit z Králova Dvora potrvdil papírové předpoklady a porazil Most 2:0. Trefil se Martin Kraus a Tomáš Krbeček. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šťastná branka Krbečka otevřela skóre

V závěru soutěže si již může Králův Dvůr pouze co nejvíce vylepšit své postavení v tabulce, naopak Mostečtí nemají žádnou šanci na záchranu a po sezoně již jistě sestoupí do divize. Nelichotivá bilance Mostu se táhne již měsíc, když Severočeši naposledy vyhráli na prvního máje.

 

Domácí Cábelící se radovali z gólu už ve třetí minutě. Nutno podotknout, že to byla velice šťastná branka. Tomáš Krbeček již byl za brankářem, z velmi těžkého úhlu zakončil a míč se tak, tak došoural za brankovou čáru – 1:0. Jinak toho první poločas moc neukázal, oba týmy se pokoušely o střelbu, ale oba brankáři převáděli spolehlivý výkon.   

Kraus přidal druhý gól

Už v závěru první a na začátku druhé půle se začal Most osmělovat a domácí měli několikrát problémy v obraně. Aktivní byl Michal Belej, Severočeši měli k příležitosti i několik rohových kopů. Vyrovnávací branka se ovšem nekonala. Ba naopak, Králův Dvůr se dvacet minut před koncem prosadil podruhé a definitivně tak zlomil odpor hostů. Rohový kop hlavičkou přizvedl kapitán Šilhavý a míč do sítě ještě raději dostrčil Martin Kraus2:0. Závěr zápasu limitovala častá střídání, Most už ani na snížení neměl síly. Cábelící si připsali tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
František Barát (trenér): „V šesti dnech jsme hráli třetí zápas, a protože to hrajeme stále se stejnými hráči, kdy někteří z nich jsou po dlouhé absenci, jako Ježdík, Krbeček nebo Kraus nejsou v ideální kondici, a regenerace nemůže být u hráčů, kteří chodí do práce, ideální, tak jsem měl z utkání s Mostem trochu obavy. I když je Most výkonnostně v ČFL slabším týmem, ale má mladší hráče, kteří regenerují rychleji. Ale zvládli jsme to, i když nebylo vše optimální hrát proti silnějšímu soupeři, měli bychom starosti. Mrzí mě, že vedení 1:0 jsme rychleji nepodpořili druhou brankou, měli jsme šance, ale zacházeli jsme s nimi lehkomyslně. První poločas se mi tak moc nelíbil, měli jsme dát ještě jednu branku, abychom se dostali do klidu. Most zlobil, pohybově jeho mužstvo vůbec není špatné, jen jsou trochu nezkušení. Naštěstí ve druhé půli jsme druhou branku dali, hráli zodpovědněji a nekazili tolik a dotáhli zápas do vítězného konce. Když tedy vezmu ten trojzápas, tak Domažlice proti nám byly efektivní a prohráli jsme, jinak ale máme pět bodů, to není úplně špatné. Jsme rádi, že Most jsme zvládli vítězně, nechtěli jsme případným neúspěšným závěrem devalvovat sezónu a předchozí výsledky, byla by to škoda. Z jednotlivců vypíchnu stopera Martina Sůse.“




Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , T. Krbeček [-] , Š. Holý [-] , J. Kabele [-] , P. Ježdík [-] (81. P. Eliáš [-] ) , J. Balšánek [-] , D. Zelenka [-] (74. N. Mocyk [-] ) , J. Junek [-] , M. Sus [-] , M. Kraus [-] (89. M. Vybíral [-] )

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - J. Chábera [-] , M. Marák [-] - M. Belej [-] , D. Čada [-] , D. Dolejší [-] (78. J. Rubeš [-] ) , M. Hejda [-] (77. Z. Weickert [-] ) , M. Jindráček [-] - Š. Hájek [-] , D. Kasal [-] , M. Koudelka [-]

ŽK: 36. J. Junek - 61. D. Dolejší .
Hráči zápasu: M. Sus .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.