2:3p.
(1:1)
23. M. Volf (p.)
67. T. Osvald
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

32.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel Štěchovic s Dobrovicí rozhodly až penalty


Branky


41. M. Říha , 88. L. Jakobovský - 23. M. Volf (p.) , 67. T. Osvald
0

Minutu před koncem srovnal na 2:2 domácí Jakobovský a zajistil tak Štěchovicím alespoň bod. V penaltách uspěli Dobrovičtí. Autor foto: Tomáš Bauer/FK TJ Štěchovice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle...

Duel dvou celků ze středu tabulky neměl jasného favorita. O něco lépe na tom jsou v tabulce lépe hosté z Dobrovice, jenže Štěchovice to na domácím hřišti umí. Dobrovičtí jsou na vlně tří výher v řadě, Štěchovice v posledním zápase urvaly dva body za výhru po penaltách v Benešově.

 

Volných prvních dvacet minut nenabídlo zhola nic, branky začaly padat až po dvacáté minutě. Po faulu Pavlíka nařídil sudí penaltu, kterou s pomocí odrazu od tyče proměnil Marek Volf0:1. A právě Marek Volf mohl přidat i druhou branku svého týmu, ale na brankové čáře zachránil od pohromy domácí Filip Novák. Štěchovicím se podařilo srovnat čtyři minuty před koncem půle, když se z nelehké pozice ideálně trefil Martin Říha1:1

...stejně tak i druhá

Do druhé půle udělali trenéři obou týmu změny, první třetí branka zápasu padla v šedesáté sedmé minutě. Dobrovice si vzal zpět své vedení, když se hlavičkou trefil Tomáš Osvald1:2. Znovu srovnat mohl z přímého kopu Verner, ale soupeřovu branku vůbec neohrozil. Štěchovičtí srovnali až dvě minuty před koncem. Do skákavého míče se snad z dvaceti metrů z voleje opřel Lukáš Jakubovský a míč doplachtil až za Drápelu – 2:2.

Nedal pouze Hajdarevič

O bodu navíc rozhodovaly penalty. Až do sedmé série byli všichni úspěšní, neprosadil se až domácí Hajdarevič. Bod navíc získala Dobrovice. 



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
Zbyněk Busta (trenér): "Ve středu to z nás spadlo, když jsme se remízou v Benešově definitivně zachránili, hodně jsme obměnili sestavu, zranil se nám pak navíc stoper Maršálek, takže jsme hráli v kombinované sestavě. Dobrovice byla o trochu lepší, my jsme šťastně vyrovnali v úplném závěru a bod je tak pro nás úspěchem."

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): "Vyrovnané utkání, vedli jsme, za stavu 1:0 pak měl velkou šanci Volf, ale trefil jen hráče vracejícího se do prázdné brány. A v závěru poločasu jsme se nechali dotáhnout po naší chybě ve vápně, kdy jsme neřešili akci jednoduchým odkopem, jak jsme měli. Ve druhé půli jsme ze hry měli o malinko víc, byli jsme opticky lepší, opět vedli, ale domácí vyrovnali střelou v voleje z nějakých dvaceti metrů na druhou tyč. Na desítky jsme to zvládli, takže jsem rád alespoň za dva body. Velmi dobře hrál Osvald, ale ještě více pochválím Březinu, který hrál defenzivního záložníka, hrál poprvé od začátku utkání a hrál výborně."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
M. Soukup [-] - L. Maršálek [-] (46. J. Košata [-] ) , L. Jakobovský [-] , A. Kraus [-] (87. R. Hajdarevič [-] ) , M. Verner [-] , F. Novák [-] , A. Drina [-] (57. P. Borkovec [-] ) , M. Říha [-] , T. Pavlík [-] , J. Cienciala [-] , M. Švejda [-]

FK Dobrovice
M. Drápela [-] - O. Soběslav [-] , J. Váňa [-] , P. Bernát [-] (68. J. Krystan [-] ) , J. Novák [-] - J. Just [-] (46. P. Lukáš [-] ) , T. Osvald [-] , F. Březina [-] , J. Rudolf [-] (46. J. Boček [-] ) - J. Sodoma [-] (62. D. Miškovský [-] ) , M. Volf [-] (77. M. Vajgl [-] )

ŽK: 70. M. Verner , 87. T. Pavlík - 73. M. Volf , 77. D. Miškovský .
Hráči zápasu: F. Březina , T. Osvald .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: Vnuk Josef - HOCEK Petr, ZADINOVÁ Olga.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.