1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

31.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápy urvaly tři body v Kolíně


Branky


0

V neúplné tabulce první Zápy udržely v Kolíně postavení lídra tabulky, když se z tříbodové výhry radovaly po brankách Matějky a Hakla. Autor foto: Jan Kobzan

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly nakonec rozhodly

Nesmírně důležité střetnutí čekalo na Zápy v Kolíně. Středočeši hájili první příčku před dotírajícím Žižkovem a Jirny, náskok před 32. kolem byl dvoubodový. To Kolín si musí nadále dávat pozor na sestupové příčky, jelikož odstup od Benátek nad Jizerou není vůbec velký. 

Rozvážný začátek utkání rázně uťal v 19. minutě Tomáš Matějka. Při rohovém kopu stál na zadní tyči, míč k němu propadl a on už neměl problém skórovat – 0:1. Nakonec klíčové branky dosáhli hosté o pět minut později. Na přímý kop si naskočil František Hakl a přesnou hlavičkou zařídil svému týmu vedení o dvě branky – 0:2. Alarmující stav pro domácí vyburcoval Kolín k mnohem aktivnější hře, která přinesla množství šancí ještě do poločasu. V dobré pozici střílel Kučera, ale těsně minul. Po půl hodině hry měl šanci i Valenta, ale ani on se tentokrát neprosadil. Vyšlo mu to až za čtyři minuty. Rychlou kličkou se zbavil beka a překonal Straku – 1:2

Kolín se na srovnání nezmohl

Na začátku druhé půle to znovu zkoušel pardubický Patrik Valenta, Straka si s obtížemi poradil. Více šancí druhá část zápasu nepřinesla, k vidění bylo hned sedm žlutých karet za čtyřicet pět minut. Zápy vyválčily tři body a udržely se v tabulce na prvním místě před druhými Jirny.     



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Kolín
Tomáš Staněk (trenér): "Rozhodly standardní situace v podání Záp, které jich kopaly hlavně v prvních dvaceti minutách opravdu hodně. Dostali jsme z nich dvě branky, pak jsme ale vstřelili kontaktní gól a myslím, že od toho momentu jsme byli lepším týmem. Vytvořili jsme si několik střeleckých příležitostí, myslím také, že se měla pískat penalta po ruce tuším Svobody. To bylo v době, kdy náš tlak vrcholil. Ve druhé půli jsme byli fotbalovějším celkem, byli jsme více na míči, soupeř si vypracoval v době, kdy už jsme hráli vabank, stoprocentní gólovku, kterou zneškodnil Vízek. Zápasu by více slušela remíza. Dobře zahrál Kučera."

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Prvních třicet minut jsme byli lepší, aktivnější, soupeř se nedostal skoro k ničemu. Dali jsme dvě branky ze dvou standardních situací. Pak jsme ale přestali hrát, soupeře jsme pustili do hry ke střelám zpoza vápna, ještě jsme přežili, pak jsme ale dostali nešťastný gól z lajny po drobné chybě brankáře. Soupeře to nakoplo, ale poločas jsme dohráli za stavu 2:1. Ve druhé půli byl soupeř o něco aktivnější, ale vyloženou gólovku si nevypracoval, my měli spoustu přečíslení, které jsme ale řešili špatně. Kýžené tři body, které jsou pro nás hodně důležité, jsme uhráli. Hráčem utkání pravý bek Hakl."



Sestavy


SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - P. Němeček [-] , L. Seifert [-] (26. M. Kouřil [-] ) , P. Šourek [-] , O. Vencl [-] , V. Hron [-] , V. Šimeček [-] , J. Kučera [-] , P. Valenta [-] , D. Veselý [-] , D. Nešpor [-]

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (88. O. Lukashov [-] ) , D. Kalivoda [-] (84. M. Kovařík [-] ) , V. Svoboda [-] , P. Putz [-] (56. J. Kalaš [-] ) , J. Petrů [-] (76. M. Pávek [-] ) , R. Jíra [-] , M. Novák [-] , P. Pavlík [-] , J. Duben [-] , F. Hakl [-]

ŽK: 25. P. Šourek , 50. J. Kučera , 90. P. Valenta - 47. P. Pavlík , 66. F. Hakl , 72. M. Novák , 75. J. Petrů , 87. M. Kovařík .
Hráči zápasu: J. Kučera - F. Hakl .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - MUDRA Zdeněk, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.