2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

31.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobrovice udělala radost Tachovu, ve druhé půli obrala Benátky


Branky


0

Benátecké čekání na tříbodovou výhru trvá a svěřenci trenéra Sedláčka se dostali do nezáviděníhodné situace – čtyři kola před koncem ztrácí čtyři body na Tachov, který je na první nesestupové příčce. FOTO: Alex Okseněnko/FB Dobrovice

   
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Dobrovice udělala oproti vítěznému utkání s Domažlicemi v sestavě jedinou změnu, když se do útoku místo Sodomy postavil Volf. Za Benátky zase nastoupil Fabián či Sivrić. První desetiminutovka žádné vzrušení nepřinesla, čekání na první střelu ukončil Volf, jeho střela ale nenadělala Michňovi žádné starosti. Benátky zase nevyužily standardky, kdy rohy zahrával Michal Sedláček. Dobrovičtí se v první půli nemohli dostat do tempa. Po ose Sivrić – Fabián se ve 25. minutě dostal míč k Sedláčkovi, jeho zakončení mířilo vedle tyče. Ve 31. minutě už se domácí gólman Bartoš musel činit, když vytáhl Lukešovu střelu. Benátky byly i nadále aktivnější, po Sivrićově rohu div že si Váňa nedal vlastní branku. Dobrovice si svou velkou šanci schovávala do samotného závěru půle. Volf si vyčíhal Miškovského centr a hlavičkoval do břevna, odražený míč nedopravil do sítě Krystan. Bojovné derby v prvním poločase branku nepřineslo.

Lukáš zavelel do útoku

Hra v druhé půli diváky dlouho moc nebavila, ani jeden z celků nedokázal překonat obrany soupeře a dostat se do zakončení. V 67. minutě pálil parádně Fabián, Bartoš domácí podržel. O dvě minuty se tak prosadili domácí. Sodoma předal balón Osvaldovi a jeho centr dopravil do sítě stoper Lukáš, který se prosadil povedeným volejem – 1:0. Hosté vedli v 75. minutě na rohy 11:1, ale nebylo jim to nic platné – v 84. minutě podruhé inkasovali. Opět u toho byl Osvald, který po spolupráci s Bernátem přenesl míč k Rudolfovi, ten využil volného prostoru a skóroval – 2:0. Just pak pohrdl tutovkami k navýšení vedení, ale domácí už to mrzet nemuselo.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér, pro kopanabenatky.cz): "Benátky už jsou jasně sestupujícím týmem, protože béčko Olomouce udělalo bod a Vyšehrad prohrál, tím pádem jdou dolů. K tomu zápasu, v prvním poločase byly Benátky jednoznačně lepším mužstvem. Nedostali jsme se do naší hry, špatně jsme kombinovali, neudrželi jsme míče. Po poločasovém vystřídání, kdy nastoupil Osvald, hru ohromně pozvednul. Druhá půle byla jednoznačná. Byli jsme lepší a zaslouženě jsme šli za vstřelenými góly. Neříkám, že by si soupeř šance nevypracoval. Měl své příležitosti, avšak nevyužil je, my naopak ano. Bylo to klasické derby se vším všudy. Hostující tým možná o něco bojácnější, avšak hráli dobře a za první půli si zaslouží ocenit. Proč druhý poločas tak odpadli, to nevím. Možná to bylo naší kvalitou. Umění Petra Lukáše je předvídavost. Miškovský hrál dnes výborně, avšak nedostal se do gólové šance. Za to on nemůže, mohou za to záložníci, kteří mu nedají přesnou přihrávku. Musíte mít zkušené hráče, abyste zápasy dokázali vyhrát. Nemůžete hrát jen s mladými. Jsem šťastný, že hosté přijeli s juniorkou."

SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (trenér pro kopanabenatky.cz): "Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání, obzvláště do 60. minuty. Do karet nám nehraje, když musíme nuceně střídat. Rozhodla chyba v přechodové fázi, drželi jsme míč, šli jsme do brejkové situace, avšak špatně jsme to vyřešili. Soupeř nás za to potrestal. Poté jsme měli jasně loženou šanci Martinem Korcem za stavu 0:1 z našeho pohledu, balón si měl zpracovat a ne nesmyslně hlavičkovat. Myslím si, že tyto věci rozhodují. Proto jsme tam, kde jsme. V celé jarní části máme obrovský problém se střílením branek. Pokud inkasujeme první gól, je to pro nás hrozně složité. Samozřejmě dobrovický tým má svoji kvalitu. Dnes rozhodlo to, kdo vstřelí první branku. Domácím se to podařilo, nám bohužel ne, tohle byla klíčová věc."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - P. Lukáš [-] , J. Váňa [-] , J. Šídlo [-] (27. P. Bernát [-] ) , J. Novák [-] - M. Vajgl [-] , J. Krystan [-] (56. J. Rudolf [-] ) , O. Soběslav [-] , J. Boček [-] (46. T. Osvald [-] ) - M. Volf [-] (80. J. Just [-] ) , D. Miškovský [-] (67. J. Sodoma [-] )

SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - A. Pajer [-] , M. Borovička [-] , J. Kateřiňák [-] , R. Lukeš [-] (74. M. Horák [-] ) , M. Sivrič [-] (82. T. Mbah [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Sedláček [-] , M. Sedláček [-] (60. M. Korec [-] ) , T. Fabián [-] , T. Ladra [-] (68. A. Lacek [-] )

Počet diváků: 402. Rozhodčí: Ginzel Ondřej - MARTÍNEK Petr, ŘEHÁČEK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.