Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

30.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králův Dvůr nedal Brozanům šanci


Branky


0

Domácí Cábelíci potvrdili roli favorita přehráli poslední tým tabulky z Brozan v poměru 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli už po první půli

Posledním Brozanům se na půdě Králova Dvora nedávalo moc šancí. Poslední tým tabulky nevyhrál už sedm zápasů v řadě a na kontě má pouhých třináct bodů. Cábelíci se pohybují v klidném středu tabulky, v poslední době ale nezáří velkou formou. V poslední zápase Králův Dvůr podlehl Vltavínu 1:3, když o jedinou branku Středočechů se postaral Martin Sus.

 

Domácí začali potvrzovat roli favorita už od začátku. V šesté minutě se po dobrém centru prosadil hlavičkou Jakub Balšánek1:0. Netrvalo dlouho a Cábelící vedli o dvě branky. Na milimetr přesnou kombinaci zakončil do prázdné branky Martin Kraus2:0. Malinkou naději pro Brozany trefil po půl hodině hry hlavou Ivan Šollar2:1. Dvoubrankový náskok vrátil Královu Dvoru v nastavení prvního poločasu Tomáš Krbeček, když se prosadil po rohovém kopu – 3:1

Králův Dvůr přidal další dvě branky

Jednostranná záležitost pokračovala. Králův Dvůr byl lepším týmem a v 53. minutě dal další branku. Z dorážky se prosadil Tomáš Šilhavý4:1. Bůra do branky Brozan přidal druhou brankou v zápase Jakub Balšánek, když spolehlivě proměnil pokutový kop – 5:1. Penalta byla nařízena po faulu Cyrila Golovky. Další branky už zápas nenabídl, Králův Dvůr bezpečně porazil poslední Brozany o čtyři branky.   

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Králův Dvůr
František Barát: "Doma se nám v poslední době moc nedařilo, takže jsme rádi za vítězství. Dali jsme už na začátku branku, přidali jsme další, ale pak jsme po chybě inkasovali. Do druhého poločasu jsme si řekli nějaké změny a přidali další branky. Dařilo se střelci dvou branek Balšánkovi."




Sestavy


FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - T. Šilhavý [-] , J. Vošahlík [-] (63. A. Hájek [-] ) , M. Petr [-] (14. N. Mocyk [-] ) , J. Kabele [-] , M. Sus [-] , J. Balšánek [-] , M. Kraus [-] (84. M. Vybíral [-] ) , M. Procházka [-] , D. Zelenka [-] (67. Š. Holý [-] ) , T. Krbeček [-] (78. P. Eliáš [-] )

SK Sokol Brozany
P. Lipš [-] - P. Pokrovskij [-] , I. Malina [-] , A. Pikl [-] , R. Cibulka [-] - T. Pelikán [-] , P. Nehoda [-] , C. Golovko [-] , I. Šollar [-] - J. Benda [-] , J. Franc [-]

ŽK: 86. M. Sus , 89. N. Mocyk - 45. P. Pokrovskij , 46. A. Pikl , 63. I. Šollar , 67. C. Golovko .
Hráči zápasu: J. Balšánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠAFRÁNKOVÁ Nikola, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.