J. Synek 17.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

30.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín díky brance v nastavení bere všechny body


Branky


17. J. Synek - 20. B. Abena , 90. J. Hodas
0

Domácí šli do vedení díky Synkovi, vltavínský Abena ale rychle srovnal. Ve druhé půli už to vypadalo, že branka nepadne... Až přišla 92. minuta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky v rychlém sledu

V Benátkách se pro oko diváka nehrál žádný pohledný fotbal. Náznaky šancí v první čtvrthodině, kdy nebezpečně centroval Macháč, nebo nepřesně střílel domácí Vodháněl, branku nepřinesly. Ale v 17. minutě už se skóre měnilo. Po závaru ve vápně se k míči dostal benátecký Synek a v pádu nasměroval míč za Pávkova záda – 1:0. Vltavín ale odpověděl bleskově. Abena se na hranici vápna dobře uvolnil a přesnou střelou, která lízala tyč, vyrovnal na 1:1. Ve 25. minutě se pokoušel o vstřelení své druhé branky Synek, jeho rána ovšem na Pávka nevyzrála. V teplém počasí se našlo místo i na občerstvovací přestávku. Vltavín předváděl rychlý přechod do útoku, ale Michňu k zásahu nedonutil. To domácí si gólovku vypracovali – Marek Sedláček vybídl Vodháněla, Pávek znovu skvěle zasáhl. Ve 40. minutě se musel vytáhnout i Michňa proti Lánczově přesné střele. A protože se netrefil z dobré pozice ani Pozníček, byl stav po půli 1:1.

Hodas po chvíli na hřišti rozhodl

Druhý poločas přinesl nervózní fotbal se zaváháními v rozehrávkách na obou stranách. V bráně už místo vltavínského Pávka stál Krásný.  Hra se rozkouskovala, na nebezpečné situace před brankami nezbývalo míst, Krásný si první zákrok přispal až v 77. minutě proti hlavičce Ansumy. Domácí se zlobili na sudího Benedikta, že neodpískal penaltu, a v 92. minutě, když už se snad všichni na hřišti smířili s remízou, jejich hněv ještě stoupl. Přihrávající Macháč se totiž dle domácího celku nacházel v ofsajdu. Ten ale odpískán nebyl, k míči se dostal vystřídavší Hodas a hlavičkou zařídil Vltavínu vydřené vítězství!



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
Vladimír Sedláček (trenér): "Vyhrálo šťastnější mužstvo. V první půli měl zápas solidní úroveň. Padly dvě branky, hrálo se nahoru-dolů, určitě to mělo své parametry. Bohužel jsme neproměnili dva Vodhánělovy úniky. Při tom prvním jej vychytal Pávek, ve druhém případě to Honza rychlostně nezvládl. Soupeř měl také jednu slušnou šanci, kdy ale střelu nasměroval mimo. Myslím si, že poločasová remíza byla spravedlivá. Druhá půle již nebyla tolik o fotbale, byl to spíše urputný boj. V závěru jsme propadli po rychle zahrané standardní situaci a následné akci po pravé straně. Hostující útočník byl nedůsledně bráněn, vstřelil nám rozhodující branku. Prohra je pro nás deprimující."

FK Loko Vltavín
Radek Kronďák (trenér): "Šťastné vítězství, vyhráli jsme gólem z 92. minuty. Hra byla hodně rozháraná, se strašnou spoustou nepřesností z obou stran, fotbal podle mě nestál za nic. Za nejlepšího hráče označím Hodase, který hrál posledních deset minut a nakonec rozhodl."



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
L. Michňa [-] - M. Toml [-] , M. Sedláček [-] , R. Lukeš [-] , G. Mendy [-] (72. M. Horák [-] ) , J. Synek [-] (46. M. Korec [-] ) , M. Škarecký [-] (68. M. Ansuma [-] ) , M. Sedláček [-] , J. Vodháněl [-] (79. T. Mbah [-] ) , T. Fabián [-] , M. Borovička [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] (46. M. Krásný [-] ) - L. Dvořák [-] , J. Vokoun [-] (70. V. Valíček [-] ) , D. Pozníček [-] , L. Láncz [-] (74. O. Janda [-] ) , O. Šípek [-] , D. Mařík [-] (81. J. Hodas [-] ) , R. Macháč [-] , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , M. Komárek [-]

ŽK: 66. M. Borovička , 85. M. Korec , 86. M. Sedláček - 88. O. Janda .
Hráči zápasu: J. Hodas .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - NĚMEC Václav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.