A. Pikl 37.
J. Benda 60. (p.)
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

25.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Duel posledních týmů rozhodla penalta. Čáslav spadla na dno!


Branky


37. A. Pikl , 60. J. Benda (p.) - 12. T. Mlynka
0

Dva poslední celky tabulky s mizernými vyhlídkami na záchranu v soutěži svedlo k sobě 25. kolo ČFL...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslav vedla

První minuty nabídly svižný fotbal, kdy oba celky ale zakončovaly ze střeleckých pozic nepřesně. Skóre se měnilo ve 12. minutě, kdy se ve vápně po rychlé akci dokázal zorientovat Mlynka  a poslal Čáslav do vedení – 0:1. Tempo pak trochu opadlo a žádná hitparáda fotbalových lahůdek se nekonala, brankáři mohli být v klidu. Tedy konkrétně Nguyen až do 37. minuty. To totiž Brozany rychle rozehrály přímý kop a na konci kombinační akce byl ve vápně Pikl a skluzem se dokázal prosadit – srovnáno 1:1! Čáslavský gólman před poločasovým hvizdem vyboxoval nebezpečný centr, který padal pod břevno, a do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Benda proměnil penaltu

Fotbalová bitva pokračovala ve druhé půli standartou Golovka, kterou Nguyen zpacifikoval až na poslední chvíli. Čáslav zase měla k dispozici rohové kopy, ale Hlaváčovu bránu neohrozila. Důležitou roli v utkání sehrála 60. minuta. To fauloval ve vápně Kavka a Brozany dostaly možnost dostat se do vedení z penalty! Ta se pískala po faulu Čáslavských při bránění rohového kopu, kdy se ve vápně tísnila většina fotbalistů a rozhodčí označil zákrok na vyskakujícího hráče jako nedovolené. A také že své šance Brozany využily – Benda napálil míč z penaltového putníku do sítě – 2:1. Bojovný zápas, hraný před pouhou stovkou diváků, pak už mnoho vzrušení nenabízel. Čáslavský Hejný hlavičkoval po rohu jen nad břevno, na druhé nenachytal Nguyena svou střelou Franc, když mířil jen do boční sítě. Brozany prokázaly, že defenziva je jejich silnou stránkou a uhájily těsný náskok až do závěrečného hvizdu.

 

ZDROJ FOTO: SK Sokol Brozany



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer): "Utkání měli velmi dobrou úroveň, Čáslav přijela posílená o hráče druholigové Vlašimi, která měla volno. Po vyrovnaném začátku utkání se Čáslav dostala z rychlého protiútoku do vedení, my srovnali do půle Piklem, který se v zakončení nemýlil. Zápas jsme chtěli rozhodnout pro sebe, měli jsme ve druhé půli v poli mírnou převahu, která vyvrcholila několika standardními situacemi a po jednom z rohů byl náš hráč faulován ve výskoku a Benda proměnil penaltu. Pak jsme to trochu zatáhli, hráli ze zajištěné obrany, Čáslav měla územní převahu, ale do gólové šance jsme ji nepustili. Když hrála vabank, měli jsme z brejků dvě šance, které jsme nevyužili. Zápas tak skončil dle mého zaslouženým vítězstvím domácích. Naším nejlepším hráčem byl stoper a kapitán Cibulka."

FK Čáslav
Jiří Antoš (pro fkcaslav.cz): "Dali jsme hezkou branku, jenomže postupem času jsme přestali být aktivní a soupeř po nakopnutém míči vyrovnal. Bohužel jsme pro druhý poločas nechali výkon v šatně. Naše hra byla nemastná neslaná. Za stavu 2:1 Karel Hejný nastřelil tyč, náš výkon ale dobrý nebyl. Nepodali jsme optimální výkon, prohráli jsme ale skandální penaltou, kterou viděl jen rozhodčí. Za nějaké strčení při rohu, tomu se smáli i domácí. Na to se ale vymlouvat nechci, náš výkon ve druhém poločase dobrý nebyl."



Sestavy


SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - I. Malina [-] , P. Pokrovskij [-] (89. C. Uka [-] ) , R. Cibulka [-] , A. Pikl [-] - P. Zadina [-] , C. Golovko [-] (86. M. Kučera [-] ) , T. Pelikán [-] - J. Franc [-] , I. Šollar [-] , J. Benda [-]

FK Čáslav
F. Nguyen [-] - P. Jeníček [-] , . Frizoni [-] , M. Frejlach [-] (78. P. Kunášek [-] ) , . Kavka [-] , T. Mlynka [-] , M. Hell [-] , K. Hejný [-] , J. Nečas [-] , P. Breda [-] , M. Hašek [-]

ŽK: 78. I. Šollar , 80. P. Zadina - 32. M. Frejlach , 60. . Kavka .
Hráči zápasu: R. Cibulka .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Průcha Miroslav - BENEDIKT Ladislav, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.