J. Stoszek 82. (p.)
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

23.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice vybojovala bod v nastavení, Táborsko při penaltách nezaváhalo


Branky


82. J. Stoszek (p.) - 90. J. Sodoma , 91. J. Sodoma
0

Dlouho se čekalo na branku, aby se pak vše stihlo v poslední desetiminutovce...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaní soupeři, vyrovnaná hra

Už na travnatém povrchu přivítali Táborští svého soupeře. Dobrovice je na tom v tabulce Táborsku hodně podobně a tak se dal očekávat vyrovnaný boj, remízový výsledek ostatně tipoval i náš expert pro toto kolo, domažlický Michálek. A stalo se. Domácí měli v úvodní desetiminutovce mírnou převahu, Bartoš byl ale při první šanci pozorný. Pak se hra srovnala a o zajímavé situace byla nouze, do šaten se tak šlo za bezgólového stavu.

Sodoma zachránil Dobrovici

A ani druhá půle ofenzivními výpady zrovna neoplývala. Po patnácti minutách druhé půle dostalo Táborsko možnost zahrávat přímý kop z místa kousek za velkým vápnem a Froňkův střelecký pokus skončil těsně nad břevnem. Když už se tak zdálo, že utkání doputuje k bezgólové remíze, byl v 81. minutě ve vápně poslán k zemi Dordič a Stoszek nabídnutou penaltou nepohrdnul a poslal Táborsko do vedení - 1:0. Hostující trenér ale prokázal šťastnou ruku při střídání, kdy ukázal na Sodomu. Ten naskočil v 85. minutě a v nastavení dokázal vyrovnat - 1:1! Sodoma poslal míč za Bartošova záda a kopaly se tak penalty.

Boček jako jediný neproměnil

V těch byli domácí stoprocentně úspěšní, proměnili Volf, Stoszek, Nohava, Turek i Smetana. A protože za Dobrovici zklamal ve druhé sérii Boček, zůstal bonusový bod na domácí půdě. Dobrovice ale svou remízu vybojovala jen chvíli před konečným hvizdem, takže i ono bod musí brát.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha (trenér, pro fctaborsko.cz): U nás je to bohužel pořád stejné. Přicházejí neomluvitelné chyby, které nás stojí body. Dnes to bylo do očí bijící. Navíc to bylo v nastavení. Platíme vysokou daň za zápasovou nezkušenost. Za každou cenu se snažíme řešit vše fotbalově a nepomůžeme si odkopem. To byla i situace předcházející brance. Ta ztráta nás mrzí a ještě mrzet bude. Musíme být doma stoprocentní, jelikož z venku se nám budou body vozit těžko.

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): "V prvním poločase byli domácí lepší, fotbalovější, nastoupili se čtyřmi hráči áčka v základu. My jsme hráli více zezadu. Druhou půli jsme dobře nastoupili a začali Táborsko mačkat, ale do šancí jsme se nedostávali, i proto, že jsme do nich prakticky nebyli pouštěni, ale o tom se moc bavit nechci. V 86. minutě byla vymyšlena desítka úplně za nic a domácí vedli, my vyrovnali. Naším nejlepším hráčem byl Petr Lukáš."



Sestavy


FC MAS Táborsko B
L. Brych [-] - J. Peterka [-] (89. [-] ) , J. Smetana [-] , J. Rabiňák [-] , T. Valenta [-] , I. Ciferský [-] , L. Turek [-] , P. Nohava [-] , D. Surmaj [-] (55. J. Stoszek [-] ) , T. Froněk [-] (78. M. Rabiňák [-] ) , B. Dordič [-] (85. V. Bouška [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Váňa [-] , P. Lukáš [-] , J. Novák [-] , O. Soběslav [-] - J. Just [-] (83. J. Boček [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , F. Březina [-] (83. J. Sodoma [-] ) , J. Rudolf [-] - M. Volf [-]

ŽK: 85. J. Smetana - 38. T. Osvald , 82. P. Lukáš .
Hráči zápasu: P. Lukáš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.