J. Urbanec 62. (p.)
J. Labík 88.
2:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

23.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řezáč hattrickem sestřelil Převýšov


Branky


62. J. Urbanec (p.) , 88. J. Labík - 12. F. Řezáč , 17. F. Řezáč , 83. F. Řezáč
0

V 82. minutě dokončil Řezáč nádhernou brankou své dílo a hosté vedli 3:1. Jenomže před hostující brankou bylo poté ještě pořádné horko a Převýšov může ztracených bodů litovat...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek vedl o dvě branky

Hned ze začátku utkání se Písek dokázal dostat do šance, Petr byl v bráně pozorný. Na druhé straně pronikal do vápna Sedláček a až dobrý defenzivní zákrok hostujících ukončil jeho snahu. Labíkovo tvrdé zakončení pak zastavil jak reflexní zákrok Rondzika, tak hlavně zdvižený praporek. Ve 12. minutě už se měnilo skóre. Písek se pustil do brejku, Zeman našel rozběhnutého Voráčka, ten odcentroval na zadní tyč a Filip Řezáč se do přesného balónu s chutí opřel – 0:1. Převýšov zareagoval Labíkovou příležitostí, jeho přízemní pokus ale do sítě neprošel. To Řezáč byl při chutí a brzy se dočkal své druhé branky. Opět využil Voráčkovy asistence a zakončil střelou přesně k tyči – 0:2. Převýšov musel začít hrát, přidal na důrazu, ale žádné šance nepřicházely. Do konce prvního poločasu to byl spíše boj, než fotbal.

Domácí v závěru nic nezabalili

Převýšovští poslali po poločase do hry útočníka Bastina s jasným cílem rychle vstřelit kontaktní branku. A domácí dokázali Písek zatlačit, Rondzik musel zasahovat. Jinak se ale Písek bránil velmi dobře a domácí do hry dostal až odpískaný penaltový zákrok, kdy šel ve vápně k zemi Urbanec. Sám faulovaný se postavil k zahrávání pokutového kopu a střelou k pravé tyči uspěl – 1:2. Písečtí si mohli rychle vzít zpět dvoubrankový náskok, ale rána Němce skončila na břevně. Převýšov měl na kopačkách gólovku v 75. minutě, jenomže Rondzik předvedl vynikající zákrok. A když Súkenník nevyužil ani přímák z hodně nadějné pozice, přišel trest. Řezáč prokázal svou formu a nádhernou dalekonosnou bombou rozradostnil hosty svým třetím gólem – 1:3. Jenomže to nebylo zdaleka vše. V 88. minutě převýšovský Jarkovský zabojoval, dostal míč do vápna k Labíkovi a ten nezaváhal – 2:3. A rázem bylo Píseckým pořádné horko. 89. minuta – Bastin se dostal k opakované střele, dvakrát byl zblokován. A 92. minuta – Jarkovský měl na noze super příležitost, jenomže nedokázal zblízka trefit odkrytý prostor v bráně a poslal míč vedle. Písek tak nakonec uhájil tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov
Petr Hrabík (trenér): "Utkání jsme si prohráli v prvních dvaceti minutách, kdy jsme dovolili hostům jít do dvoubrankového vedení. Poté se naše hra zlepšila, ale bohužel na vyrovnání výsledku už jsme nedosáhli. Prohra v domácím prostředí nás strašně mrzí. Nezbývá nám nic jiného, než se dobře připravit na Domažlice a přivézt nějaké body odtud. Za nejlepšího hráče označím Urbance."

FC Písek
Ondřej Prášil (trenér): "Je super, že jsme vyhráli a přivezli v jarní sezóně první tři body zvenku. Soupeře jsme v prvním poločase zaskočili naší aktivní hrou, do ničeho jsme ho nepustili. Obvykle, když k zápasům mužstvo vyráží brzy ráno, tak úvod patří většinou domácím, tak my naopak vedli brzy 2:0, nastřelili jsme břevno a domácí si nic nevytvořili. První poločas byl z naší strany hodně aktivní. Ve druhém Převýšov svou hru zjednodušil, nesnažil se tolik kombinovat a zrychlil přechod do útoku dlouhými nakopávanými míči, do hry poslal vyšší hráče. Nám se nedařilo míče sbírat a do hry a k protiútokům už jsme se nedostávali. Dostali jsme gól z penalty, ale po gólu na 3:1 už jsem věřil, že máme zápas pod kontrolou. Nicméně Převýšov ještě ožil a bylo to velké drama až do konce, když jsme v nastavení přežili tutovku soupeře ke srovnání. Nebudu ale mluvit o šťastném vítězství, protože body jsme si za to, jak jsme se prezentovali, zasloužili. Výběr nejlepšího hráče je jednoduchý, i když téměř všichni předvedli až svůj nadstandard. I přesto všechny převyšoval Řezáč, dal svůj první hattrick v mužské kategorii."



Sestavy


SK Převýšov
R. Petr [-] - P. Veselka [-] , J. Černý [-] , J. Bederka [-] , J. Špidlen [-] (84. J. Jarkovský [-] ) - R. Doležal [-] (46. T. Bastin [-] ) , I. Súkenník [-] , T. Labík [-] (79. J. Labík [-] ) , J. Urbanec [-] , J. Vobejda [-] - T. Sedláček [-]

FC Písek
J. Rondzik [-] - M. Rendla [-] , J. Kalášek [-] , P. Řehák [-] - J. Ježdík [-] (71. O. Sajtl [-] ) , V. Zeman [-] (79. J. Held [-] ) , L. Šlehofer [-] , V. Milec [-] , M. Voráček [-] (90. M. Grobár [-] ) (93. M. Grobár [-] ) - F. Řezáč [-] (84. J. Zušťák [-] ) , F. Němec [-] (84. L. Holub [-] ) -

ŽK: 88. T. Bastin - 88. J. Rondzik .
Hráči zápasu: J. Urbanec - F. Řezáč .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Hocek Petr - MATOUŠEK Lukáš, ZADINOVÁ Olga.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.