1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2016 10:30

22.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domácí udolali Brozany brankou stopera. "Jsem rád, že jsme tam gól nakonec dotlačili," hodnotí trenér Hejno


Branky


0

Dobrovice si připsala "povinnou" výhru, ale nadřela se na ni asi více, než očekávala. Poslední Brozany statečně vzdorovaly až do 72. minuty, kdy se po rohu prosadil obránce Soběslav. A právě jeho trefa tak utkání rozhodla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němec mohl zavzpomínat na závěr aktivní kariéry

Pro trenéra Brozan Jiřího Němce šlo o speciální utkání - vždyť právě v Dobrovici tento bývalý skvělý hráč ukončil svou bohatou kariéru. Hosté přijeli s jasnou taktikou. Obestavět kolem svého pokutového území neprostupný val a využít zaváhání soupeře k rychlým brejkům. A jejich taktice pomáhal i terén dobrovického hřiště, který domácím kombinaci a dobývání soupeře rozhodně neulehčoval. Domácí se dostávali ke standardkám, v 18. minutě lapil skákající míč do rukavic Hlaváč po střele Osvalda, jinak ale rozehrávka rohů či přímých kopů Dobrovici v první půli zrovna dvakrát nešla. Na druhé straně byl Bartoš po protiútoku Brozan pozorný po nůžkách, míč do sítě při své příležitosti nedostal Franc, další šanci měly Brozany po chybě v dobrovické rozehrávce, ale finální přihrávka útočníkům nevyšla. Dobrovické rohy dokázali hosté před poločasem ustrážit a po první půli tak Brozany plnily svůj plán na jedničku - držely remízu 0:0.

Soběslav byl na správném místě

Ve druhé půli se obrázek hry nezměnil, s míčem na kopačkách hrála převážně Dobrovice, ale přes obranu soupeře se jí nedařilo poslat překvapivou a přesnou přihrávku, která by znamenala nějakou větší gólovku. Brozany se svojí defenzivou, vedenou zkušeným Piklem, držely bezbrankový stav až do 72. minuty. To po rohovém kopu střílel střídající Boček, míč prošel mezi nohama protihráče a na malém vápně byl naštěstí pro domácí připraven stoper Ondřej Soběslav, který šťastně špičkou kopačky dotlačil míč do sítě - 1:0. Dobrovice tak dosáhla na kýžený gól a tři body si pohlídala. Velkou příležitost hostů měl ve druhé půli Uka, ale ztroskotal na Bartošovi. V zápase celkově chudém na šance nakonec bral vítězství aktivnější tým.

Zdroj foto: http://www.sokol-brozany.cz/ + Facebook FK Dobrovice



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér FK Dobrovice): "Soupeř přijel ubránit remízu, zakopal se na vlastní polovině a jeho systémem bylo to, že hrál jenom na rychlé protiútoky, do kterých se dostával po našich útočných standardkách či po našich chybách v rozehrávce. To bylo všechno, z čeho Brozany hrozily. Zápas byl pro nás těžký, terén je jaký je, hrací plocha není úplně optimální, takže jsme v kombinaci kazili. Bylo to o trpělivosti, abychom si dokázali vyměnit třeba deset přihrávek, aby přišla gólová šance, a v tom se nám moc nedařilo. Náš výkon nebyl moc dobrý, ale body jsou zlaté, jsem za to moc rád, že jsme to zvládli a gól tam nakonec dotlačili. Jsem rád, že i když soupeř přijede hrát takový fotbal, tak nakonec gól stejně dostane, když si to nechce rozdat trochu víc fotbalově. Brozany musím pochválit za defenzivní činnost, to hráli jedničkově, mají zkušeného trenéra Jirku Němce, který s hráči, které má k dispozici hraje, na co mají. Naším nejlepším hráčem byl brankář Bartoš."

SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer, pro sokol-brozany.cz): „Zbytečná porážka. Hráli jsme ze zabezpečené obrany, domácí jsme do ničeho vážnějšího nepustili a pohlídali si s pomocí gólmana i standardky. Tedy až na jednu, kdy tam míč propadl. I my měli šance, v první půli Franc, ve druhé vychytal Uku na lajně Bartoš. Hra nebyla tak špatná, už to má hlavu a patu, je to běhavé, ale body nám nenaskakují.“



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Váňa [-] , O. Soběslav [-] , F. Březina [-] , J. Novák [-] - J. Rudolf [-] (82. P. Bernát [-] ) , J. Krystan [-] , T. Osvald [-] , R. Artemuk [-] (65. J. Boček [-] ) - J. Sodoma [-] (56. J. Just [-] ) , M. Volf [-] (88. Š. Hodač [-] )

SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - I. Malina [-] , T. Pelikán [-] , A. Pikl [-] , C. Uka [-] - I. Šollar [-] , R. Cibulka [-] , P. Zadina [-] , M. Kučera [-] (62. P. Pokrovskij [-] ) - M. Müller [-] , J. Franc [-] -

ŽK: 38. I. Malina , 44. M. Müller , 87. A. Pikl .
Hráči zápasu: O. Bartoš .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Průcha Miroslav - REJŽEK Pavel, HRKAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.