1:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

21.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roubal nasměroval svůj celek za výhrou, trefil se ve hře i při penaltách


Branky


0

Brozany šly už v 7. minutě do vedení, o dvacet minut později už byl ovšem stav srovnaný. Pak už ale brankáři své brány zamkli a tak rozhodoval o výhře hostů až penaltový rozstřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Bendy odpověděl Roubal

Pokud někdo nastupuje ke každému zápasu třetí ligy jako outsider, jsou to nepochybně Brozany. Jejich dosavadní bodový hovoří i přes místy sympatickou hru sám za sebe. A když se proti nim navíc postaví ambiciózní Domažlice, farma mistrovské Plzně, mají sázkaři nejspíše jasno. Přesto se na půdě posledního celku ČFL odehrál zajímavý zápas. Velký podíl na tom měl hlavně domácí útočník Benda, který hosty permanentně zlobil. Svou snahu zužitkoval hned v sedmé minutě zápasu, když využil hrubé chyby v obraně hostí a spolehlivě zavěsil míč do odkryté branky -1:0. Domažlice poté podle očekávání přebrali otěže zápasu a kráčeli za vyrovnáním, paradoxně to byl ale jejich brankář Švihořík, který musel čelit velké šanci Aleše Pikla. Ten však po přihrávce od France branku minul. Vyrovnání tak přišlo až po necelé půl hodině hry. Na centr z levé strany si naskočil Roubal a ranou k tyči nedal Hlaváčovi šanci – 1:1. Těsně před koncem se pokusil znovu strhnout vedení na stranu Brozan opět Benda, z rohu velkého vápna ale jen těsně minul šibenici. Poločas tedy skončil nerozhodně.

Domažlicím výrazná převaha na výhru nestačila

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Jen pět minut po začátku druhého poločasu měl na hlavě znovu velkou šanci Roubal. Tentokrát ale nebyl dostatečně přesný. Chvíli po něm hlavičkoval nebezpečně také Mužík a Hlaváč měl s jeho pokusem plné ruce práce. Hosté navíc začali tlak stupňovat a domácím připravili hned několik perných chvilek. V šedesáté deváté minutě střílel tvrdě Braun, i jeho rána nadělala Hlaváčovi plno starostí. Ten samý hráč byl ještě blíže necelých deset minut před koncem zápasu, když se z první opřel do centru z pravé strany. Branku minul. Brozany tak udržely remízový stav až do konce a o bonusový bod se šly poprat na penalty.

V penaltách rozhodl Roubal

V penaltové loterii měli mít teoreticky pevnější nervy domácí hráči, kteří ve druhém poločase úspěšně odolali výraznému tlaku Domažlic. Jak se ale ukázalo, tento faktor klíčovým nebyl. Střelcům se totiž nedařilo obecně na obou stranách. V síti skončila jen každá druhá penalta. Tu, která nakonec rozhodla měl na svědomí Roubal, který vystřelil svému týmu výhru. Paradoxně to bylo na úkor aktivního Bendy, který svůj pokus neproměnil.

Zdroj foto: Sokol Brozany http://www.sokol-brozany.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer, pro www.sokol-brozany.cz): „S prvním poločasem jsme mohli být spokojeni. Dostali jsme se do vedení a měli i další šance, konkrétně Šollar. Ty příležitosti jsme bohužel neproměnili, takže přišel trest. A ve druhém poločase, to je třeba přiznat, jsme se bránili s vypětím všech sil. Hosté mají dobrý mančaft, vytvářeli si gólovky, naštěstí pro nás je i díky dobře chytajícímu Hlaváčovi nevyužili."




Sestavy


SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - T. Pelikán [-] , A. Pikl [-] , I. Malina [-] , C. Uka [-] - R. Cibulka [-] , I. Šollar [-] , P. Zadina [-] , M. Kučera [-] - J. Benda [-] , J. Franc [-] (59. P. Nehoda [-] ) -

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - O. Chocholoušek [-] , P. Javorský [-] , R. Řezník [-] , M. Braun [-] - L. Roubal [-] , M. Končal [-] , A. Beránek [-] (86. M. Špírek [-] ) , P. Mužík [-] , V. Hrdlička [-] (61. P. Fořt [-] ) - D. Černý [-] -

ŽK: 58. M. Kučera , 60. A. Pikl - 65. P. Mužík , 78. O. Chocholoušek , 83. A. Beránek .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Poživil Jaroslav - KRUPA Jan, RAIS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.