J. Bederka 6. (vl.)
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

20.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní gól Bederky rozhodl!


Branky


6. J. Bederka (vl.)
0

Už v 6. minutě si po akci Dominika Veselého srazil míč do sítě Bederka. Kolín měl v zápase více šancí, než Převýšov, ale nakonec se hodně strachoval, aby mu jediná vstřelená branka stačila. Knobloch ale za svá záda míč v utkání nepustil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolín šel do vedení hned na úvod

Převýšov nastupoval do utkání v Kolíně z tabulkově lepší pozice než jeho soupeř. To i díky tomu, že v posledních dvou zápasech získal plný počet bodů díky dvěma výhrám nad posledním týmem tabulky z Brozan, se kterým uzavřel podzimní část sezóny a jarní naopak začal. Naproti tomu Kolín čekala vzhledem k odložení zápasu s Vltavínem jarní premiéra. A hned od úvodu dělal svým fanouškům radost. Na rohový kop si naskočil Nešpor a jeho povedené hlavičce zabránil v cestě do sítě povedeným zákrokem až brankář Stejskal. Mezi domácími příznivci to jen zahučelo, nicméně už v šesté minutě mohli přece jen začít slavit. Rozehrávku soupeře totiž vystihl Dominik Veselý, který obehrál brankáře Stejskala a jeho pokus si srazil do brány Bederka – 1:0. I v následném průběhu prvního poločasu si dokázali domácí vypracovat nebezpečné šance. Po Hronově přihrávce střílel Kučera, jehož pokus vytěsnil Stejskal na roh. Po něm pak nebezpečně hlavičkoval Seifert, také však bez gólového puncu. Deset minut před přestávkou si pak brankář hostí poradil i s dělovkou Brunclíka a znovu tak už v prvním poločase neinkasoval.

Kolín už výhru nepustil

Kolín měl sice v prvním polovině zápasu z hlediska šancí navrch, proměnil však jen jednu a to ke klidnému dohrání zápasu nestačí. Tím spíš, když i hosté začali o něco víc kousat. Po hodině hry pálil zpoza vápna Špidlen a jeho pokus letěl jen těsně vedle Kolínské svatyně. Chvíli po něm musel na druhé straně opět zasahovat Stejskal, kterému nadělala rána Veselého velké starosti, než ji dokázal bezpečně zkrotit. Utkání bylo poté až do konce vyrovnané, ovšem bez větších gólových šancí. Kolín si tak připsal cenné tři body.



Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Knobloch [-] - D. Nešpor [-] , P. Šourek [-] , M. Kouřil [-] , L. Seifert [-] - M. Jelínek [-] , D. Brunclík [-] , V. Hron [-] , D. Kovář [-] (60. P. Němeček [-] ) - D. Veselý [-] (89. M. Vejr [-] ) , J. Kučera [-] (77. Z. Zmeškal [-] )

SK Převýšov
J. Stejskal [-] - J. Jarkovský [-] , J. Bederka [-] , J. Špidlen [-] , P. Veselka [-] - T. Labík [-] , J. Urbanec [-] , R. Doležal [-] (46. T. Bastin [-] ) , E. Týfa [-] (76. J. Labík [-] ) - T. Sedláček [-] , I. Súkenník [-] (87. P. Novák [-] )

ŽK: 48. V. Hron , 55. M. Jelínek , 65. P. Šourek , 71. D. Brunclík , 90. M. Knobloch .
Hráči zápasu: D. Veselý .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Zadinová Olga - Hocek, Matoušek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.