Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 10:15

20.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný proces. Most nedokázal Žižkovu konkurovat


Branky


0

Domácí opět přesvědčivě splnili roli favorita a ponížili Most "kanárem". Už po první půli to bylo o tři branky a zápas se pak jen dohrával, o majiteli bodů nemohl být pochyb, oba týmy využily maximální počet střídání. Dvě branky vstřelil kapitán Žižkovských Miroslav Podrazký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svou převahu Žižkov zúročil už v prvním dějství

Viktoriáni potvrzovali v zápase s Mostem roli favorita a do vedení se dostali už po odehrané čtvrt hodině. Po levé straně unikl Dočekal, který přihrávkou oslovil ve vápně volného Pavlatu, který přetavil první velkou šanci domácích ve vedoucí branku – 1:0. Pro zimní posilu z konkurenčního Vltavínu to byla první branka v pruhovaném dresu. Hosté na ní mohli záhy odpovědět, míč ale skončil po jejich slibné šanci mimo tři tyče Soukupovi branky. To Žižkov si s proměňováním šancí uměl poradit lépe. Jen šest minut po Pavlatově brance si dokázal centr z levé strany v tísni zpracovat kapitán týmu Podrázký a přesnou křížnou ránou pojistil vedení svého týmu – 2:0. Chvíli na to mohl náskok ještě navýšit Svatonský, který po špatném výkopu Divkoviče volil místo nahrávky střelu, bránu ale těsně minul. I tak se mohli domácí příznivci v zápětí znovu zaradovat. Ve dvacáté sedmé minutě totiž nacentroval do pokutového území Mostu Procházka a Tomáš Dočekal zvýšil perfektními nůžkami skóre na 3:0. Převaha domácích byla výrazná i nadále, i přes šance Podrázkého a Šandery se ale do poločasu skóre už nezměnilo.

Skóre zápasu uzavřel svou druhou trefou Podrázký

Ve druhé polovině zápasu bylo dlouho znát, že Most na svého soupeře i přes veškerou snahu nemá a že domácím pohodové vedení stačí. Skóre se ale nakonec přece jen měnilo. V sedmdesáté třetí minutě totiž stál na konci rychlého protiútoku domácích Svatonský, který si dokázal poradit i s vybíhajícím Divkovičem a trefou do prázdné brány zajistil už čtvrtý gólový zápis svého týmu – 4:0. Ani to ale nebylo ze strany domácích vše. Necelou čtvrt hodinu před koncem totiž dokázal rozvlnit síť po přihrávce z pravé strany Zdeněk Volek5:0 – a pouhé dvě minut po něm se mezi střelce podruhé v zápase zapsal Podrázký, který se trefil z hranice velkého vápna – 6:0. Favorit ze Žižkova tak potvrdil své ambice a vyhrál už po šesté v řadě.



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - V. Šandera [-] , T. Petrášek [-] , M. Kodr [-] , M. Procházka [-] (70. M. Hurka [-] ) - M. Podrazký [-] , M. Pavlata [-] (63. V. Gebert [-] ) , L. Křeček [-] (63. J. Marek [-] ) - J. Svatonský [-] , V. Klán [-] (63. N. Salašovič [-] ) , T. Dočekal [-] (52. Z. Volek [-] )

Mostecký fotbalový klub
T. Divkovič [-] - M. Šíša [-] (46. M. Belej [-] ) , D. Čada [-] , J. Černý [-] , J. Chábera [-] - M. Jindráček [-] , J. Štefko [-] (76. A. Andrejič [-] ) , P. Gedeon [-] (70. M. Macháček [-] ) , M. Marák [-] - Š. Hájek [-] (58. M. Hejda [-] ) , M. Belej [-] (46. J. Kotlan [-] )

Hráči zápasu: M. Podrazký .
Počet diváků: 716. Rozhodčí: Kříž Jiří - Paták, Pastyřík..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.