M. Volf 47.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2016 14:30

20.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volf vystřelil tři body pro domácí


Branky


47. M. Volf
0

Králův Dvůr v Dobrovici neoslnil a domácím tak stačila jediná branka k vítězství. Krátce po začátku druhé půle se prosadil hlavou Marek Volf.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ještě vyrovnaný

Minulý týden dostali Cábelíci hned šest branek na hřišti velesilného Žižkova a určitě tušili, že ani na Dobrovickém pažitu nedostanou nic zadarmo. Tím spíše, když domácí jsou mezi nováčky soutěže nejúspěšnějším mužstvem, které navíc posílil pro jarní část sezóny i zkušený stoper s dlouhým výčtem prvoligových zápasů Petr Lukáš. Nicméně favoritem byli i přesto hosté, kteří se sice musejí obejít bez podzimní opory Volešáka (odešel do Vyšehradu), stále ale patří do horní poloviny tabulky a svou sílu prokázali mnohokrát už na podzim. A v Dobrovici to byla těžká zkouška hned od začátku. Už ve třetí minutě hlavičkoval zblízka jen těsně nad Boháčovu branku Váňa. O necelých deset minut později zahrávali domácí trestný kop, který Boháč vyrazil a do protiútoku se rázem řítili hosté, konkrétně Sus, který vyslal do uličky Kabele, před nímž už zůstal jen gólman Bartoš. Kabele pálil těsně vedle. Ve dvacáté čtvrté minutě předvedli povedenou spolupráci domácí Volf s novou posilou Ukrajincem Arťemukem a druhý jmenovaný se na jeho konci octil sám před Boháčem, který jeho přízemní pokus musel krotit na dvakrát. To deset minut před koncem už domácí míč do soupeřovi sítě dostali, po Vajglově střele a Volfově gólové teči se ale ke zklamání Dobrovických fanoušků pískal místo gólu ofsajd.

Volf proměnil z celé řady šancí jen jednu

Radost si nejlepší kanonýr soutěže napravil hned na začátku druhého dějství. Vajgl centroval z rohového kopu do vápna, kde si Volf nejlépe vybral své postavení a poprvé v zápase rozvlnil síť - 1:0. Dvacet minut před koncem mohli domácí vedení navýšit, když doposud jediný střelec zápasu přihrál Sodomovi, jehož nohejbalový pokus skončil jen pár centimetrů vedle branky. Za dvě minuty mohl Volf přidat svou druhou branku, když se k němu míč dostal nečekaně po chybě Kiliána. Domácího útočníka to natolik překvapilo, že zakončil pouze slabě do náruče Boháče. A chvíli na to musel být hostující gólman na pozoru znovu, to když mu poslal pozdrav z necelých dvaceti metrů Rudolf. Akce skončila rohovým kopem, který zakončoval znovu aktivní Volf a jeho rána pouze otřásla Boháčem, protože mu skončila přímo ve tváři. A aby toho nebylo málo, pět minut před koncem to byl opět Volf, kdo zakončoval po přihrávce Sodomi z dobré pozice pouze do tyče. Jediný střelec zápasu tak mohl být zklamaný a to i přesto, že zápas rozhodl. Gólu mohl dát víc. I tak ale slavili Dobrovičtí cenný skalp Cábelíků.



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - J. Novák [-] , O. Soběslav [-] , J. Váňa [-] , M. Vajgl [-] - J. Just [-] (46. J. Boček [-] ) , T. Osvald [-] , J. Krystan [-] , J. Rudolf [-] (74. F. Březina [-] ) - M. Volf [-] , R. Artemuk [-] (61. J. Sodoma [-] )

FK Králův Dvůr
M. Boháč [-] - D. Kilián [-] , M. Petr [-] , T. Šilhavý [-] , M. Procházka [-] - A. Hájek [-] (79. S. Kurtiashvili [-] ) , M. Sus [-] , J. Balšánek [-] , J. Kabele [-] - Š. Hlinka [-] (71. D. Zelenka [-] ) , P. Brandner [-]

ŽK: 84. O. Bartoš , 88. M. Vajgl , 90. M. Volf , 90. F. Březina - 51. J. Balšánek , 61. M. Petr .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Janoch Marek - Grimm, Šauflová.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.