Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.12.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body z vyrovnaného utkání si připisuje Juventus Beer + FOTO


Branky


0

Poslední utkání druhého kola přineslo velmi napínavý boj, plný skvělých fotbalových momentů. Utkání se odehrávalo ve vysokém tempu. 

Z vítězství se nakonec radovali hráči Juventusu Beer.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké tempo od začátku utkání

Úvod utkání patřil hráčům Juventusu, nejprve v první minutě vyslal na branku tečovanou střelu Bechner, s tou si ale gólman Bečirovič poradil. Ovšem tu samou minutu střelou z voleje do šibenice otevřel stav utkání Havel, 1:0.
O pár vteřin později přišla rozehrávka na Žďánského, kterou tečoval nešťastně obránce a od srovnání Juventus zachránilo nejprve břevno a následně i nepřesnost A. Krause při dorážce.
Třetí minuta ale už vyrovnání přinesla, a to v podobě Fenclovy přízemní střely, 1:1.
Ve čtvrté minutě zahrozil Juventus, Havel šikovně sklepl balón na nabíhajícího Vodrážku, který ale mířil vedle. Kvasnička si v té samé minutě připsal dobrý zákrok po střele Kocha. Redobe tým v gólových příležitostech zdatně sekundoval, ale vynikající Kvasnička i další střelecké pokusy zlikvidoval.
Krásnou branku přinesla šestá minuta utkání. Ryšlavého nahrávka vzduchem našla Žďánského, který z ostrého úhlu trefil šibenici a poslal svůj Redobe tým do vedení 1:2.
Juventus mohl v zápětí vyrovnat. Polák pěkně obešel obránce, ale místo jednoduché nahrávky na volného Havla před branku zvolil zakončení, které ovšem mělo do ideálu daleko.
V 8. minutě našel Bechner skulinku v postavení brankáře Redoby týmu a vyrovnal na 2:2. V té samé minutě byla k vidění další branka Juventusu, kombinaci Bechnera s Polákem zužitkoval osamocený Mašek, který zajistil pro svůj tým vedení 3:2.
Minutu nato nebezpečně střílel Vodrážka, ale jeho střelu dokázal nohou vytáhnout brankář Bečirovič.V 11. Minutě pěkně vystřelil Ždánský, ale byla z toho jen další čárka do statistik Kvasničky za skvělý zákrok.

Vítěznou branku střelil Mašek

Hráči obou týmů vstoupili do druhého dějství stejně aktivně jako do prvního.
Hned ve 14. minutě bylo srovnáno, když Sláma prostřelil přízemní střelou Kvasničku, 3:3.
Minutu nato rozradostnil svou střelou fanoušky Juventusu Mašek, 4:3.
Po rychlé kombinaci mohli hráči Redoby týmu srovnat, což platilo i o následné střele Žďánského, ale ani jedna ze situací k brance nevedla. Změnu skóre znamenala naopak na druhé straně akce Havla, který zvýšil vedení Juventusu na 5:3. 
V 18. minutě přišla tvrdá střela od Kocha, brankář Kvasnička ale míč zkrotil a okamžitě si s balónem udělal výlet, který zakončil nepříjemnou střelou na rivala v brance Redoby, ten si s ní ale poradil.
Minutu poté se Redoby přece jen dočkalo snížení, které si připsal Huttr, 5:4. Následoval tlak povzbuzeného Redoby a A. Krausovi podařilo vyrovnat na 5:5. Jenže z druhé strany přišla rázná odpověď a Mašek vrátil Juventusu vedení po nahrávce od Bechnera, 6:5. Dramatické utkání bylo až do samého konce ve vysokém tempu a přicházela jedna šance za druhou, ale další branka v utkání už k vidění nebyla a Juventus těsné vedení nakonec uhájil.



Ohlasy k zápasu


Juventus Beer
Martin Havel: Krásný bojovný zápas na závěr kola, který se obešel bez emocí. Zápas se musel divákům líbit, nakonec jsme ho díky krásným brankám dotáhli do vítězného konce. Výborně zachytal brankář Kvasnička, který výrazně k výhře přispěl.




Sestavy


Juventus Beer
R. Kvasnička [-] - M. Havel [-] , T. Vodrážka [-] , M. Polák [-] , P. Makarský [-] , D. Bechner [-] , A. Mašek [-]

Redoby team
J. Bečirovič [-] - A. Kraus [-] , D. Žďánský [-] , T. Koch [-] , V. Ryšlavý [-] , J. Francl [-] , V. Geier [-] , P. Huttr [-] , J. Kraus [-] , J. Sláma [-]

Hráči zápasu: A. Mašek .
Místo: sportovní hala TJ TZ Rakovník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku