Řepeč obrala Mladou Vožici o dva body


Branky


0

Dlouhodobě se Mladé Vožici v Řepči nedaří a toto se potvrdilo i v utkání 21. kola. Vožičtí borci v Řepči opět nevyhráli. Skóre se přelévalo ze strany na stranu a nakonec z něj vzešla vysoká remíza 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řepeč po poločase vedla

Na první branku utkání nemuseli diváci v Řepči čekat dlouho. Ta padla už v sedmé minutě. A byl to gól, na který se jen tak nezapomene. Hostující Ondřej Sůva nakopl balon téměř ze sedmdesáti metrů, gólman Pecka ho podběhl a Mladá Vožice se dostala do vedení 1:0. Vyrovnaní na sebe nenechalo dlouho čekat. To přišlo v minutě dvacáté, když domácí borci vykombinovali Mladou Vožici od poloviny hřiště téměř na jeden dotek. Zakončení vzal na sebe Jiří Seidl, který se střelou zpoza vápna nemýlil. Hosté mohli jít do vedení. Centr Písaříka z pravé strany dolétl k Petru Kuklovi, ale ten z malého vápna přeestřelil. Tentýž hráč měl další velkou příležitost. Ale jeho samostatný únik na domácího brankáře brankou neskončil. A tak se dostala do vedení domácí Řepeč. Volný přímý kop z poloviny hřišti dolétl na hlavu Miloslava Pražmy a ten prostřelil Hanzala. Po prvních 45 minutách tak vedli domácí 2:1.

Domácí nakonec byli rádi za bod

Po pauze byla k vidění vyrovnaná hra. Ale dalším týmem, kterému se podařilo skórovat byla domácí Mladá Vožice. V 63. minutě zahrával volný kop od rohového praporku Břenda, na hranici šestnáctky si ho zpracoval Martin Kříženecký, který jo ještě posunul na Tomáše Duška a ten střelou na přední tyč vyrovnal na 2:2. Hosté dokonce zápas otočili. Třetí branka Mladé Vožice přišla v 76. minutě. Z rohového kopu se hlavou prosadil Martin Kříženecký. Tři body pro Vožici tak byly blízko. Jenže co se nestalo. Domácí v 87. minutě také zahrávali rohový kop a Jiří Štecher vyrovnal na konečých 3:3.



Sestavy


FK Řepeč-Opařany
M. Pecka [-] - P. Matyš [-] , J. Seidl [-] (71. P. Koktan [-] ) , M. Pražma [-] (88. M. Dončuk [-] ) , T. Pražma [-] (80. M. Novák [-] ) , L. Vachuta [-] , J. Štecher [-] , P. Fencl [-] , M. Štecher [-] , M. Koktan [-] , J. Dončuk [-]

TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - P. Břenda [-] (58. T. Dušek [-] ) , M. Krch [-] (71. T. Schorný [-] ) , O. Sůva [-] , O. Kubále [-] - Š. Kukla [-] , T. Svatek [-] (59. M. Kříženecký [-] ) , L. Kříženecký [-] , T. Písařík [-] - F. Lorenc [-] , P. Kukla [-] (49. P. Mareš [-] ) -

ŽK: 38. J. Dončuk , 63. J. Seidl , 82. M. Štecher - 2. M. Krch , 10. P. Kukla , 30. Š. Kukla , 68. P. Břenda , 90. P. Hanzal .
Hráči zápasu: M. Kříženecký .
Místo: Řepeč. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šíma Václav - WEIDENTHALEROVÁ Hana, PRCHLÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.