2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr jara zvládla lépe domácí Mladá Vožice


Branky


0

Utkání prvního s druhým týmem tabulky slibovalo skvělý fotbal, ve kterém budou rozhodovat maličkosti. Ty se nakonec přiklonily na stranu Mladé Vožice, která v utkání jara porazila Metor Tábor 2:0 a vrátila se zpět na čelo tabulky I.B skupiny C.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se trefili už v první půli

Zápas začali aktivněji domácí hráči, kteří si vytvořili několik příležitostí, a to hlavně po rohových kopech. Pár náznaků šancí si vytvořil také Meteor, ale ani těm pšenka nekvetla. Skóre se tak měnilo v osmnácté minutě. A opět po rohovém kopu. Roh zahrála Mladá Vožice po zemi, následoval střílený centr, který se dostal až na Tomáše Svatka, který se opřel do balonu, otřel svou střelu ještě o jednoho z hostujících hráčů a míč nakonec skončil v síti. Pak jakoby domácí přestali hrát a o slovo se tak opět přihlásil Meteor. Ale po dalším rohovém kopu neuspěl. Jeden z hostujích hráčů dokonce netrefil branku z malého vápna. Pak zkoušel své štěstí ještě domácí Lorenc, ale jeho levačka nebyla gólová.

 

Mladá Vožice náskok navýšila

Druhý poločas nabízel od začátku vyrovnaný fotbal. Branku se ale opět podařilo vstřelil domácím fotbalistům. Dlouhý balon, který byl ještě prodloužen na Martina Kříženeckého skončil v brance poté, co ho právě Kříženecký přehodil přes hostujícího Rybáka. Poté se Meteor Tábor snažil vyrovnat, ale když už hosté dokázali prostřelit Hanzala, tak ho na brankové čáře zastoupil Marek a zabránil tak balonu v jeho dalším pokračování. Pak mohli Mladovožičtí ještě zvýšit na 3:0, ale Martin Kříženecký svůj samostatný únik, po Písaříkově přihrávce, do gólové tečky nedovedl. Zápas už se poté spíše dohrával a domácí ho zaslouženě dotáhli k vítězství 2:0. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladá Vožice
Tomáš Svatek (útočník): Pro nás to byl důležitý na domácí půdě s prvním týmem tabulky. Mohli jsme se vrátit, po tom nepodařeném zápase v Malšicích, na první místo. Jsme rádi, že jsme zápas zvládli, ačkoliv to byl hodně těžký zápas. Bylo to hodně vyrovnané a také trošku o štěstí. Pomohlo nám, že jsme dali první gól. Soupeř hrál také velmi dobře. Myslím, že utkání nabídlo výborný fotbal. přišlo hodně a zápas se musel líbit. Chtěl bych jim touto cestou také poděkovat.

FK METEOR Tábor
Stanislav Färber (záložník): V utkání prvního s druhým se předpokládal kvalitní fotbal. Toho nakonec bylo docíleno. Musím říct, že tomu pomohli i rozhodčí. Ti zvládli zápas naprosto fantasticky. Zápasy v Mladé Vožici bývají vždy vyhrocené, ale teď to zmákli skvěle. Oba týmy chtěly vyhrát, protože věděly, o co se hraje, ale domácí chtěli asi o chloupek víc zvítězit. Skvělým způsobem jim fungovala defenziva a my jsme se tam horko těžko dostávali. Musím uznat, že Mladá Vožice byla lepším týmem a zaslouženě si doma nechala tři body.



Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
P. Hanzal [-] - O. Sůva [-] , O. Marek [-] , M. Krch [-] , P. Břenda [-] - L. Kříženecký [-] , F. Lorenc [-] , Š. Kukla [-] (66. T. Schorný [-] ) , T. Písařík [-] - T. Svatek [-] (61. P. Kukla [-] ) , M. Kříženecký [-] (84. T. Dušek [-] ) -

FK METEOR Tábor
R. Rybák [-] - M. Scheufler [-] , P. Včelák [-] , J. Pípal [-] (56. M. Široký [-] ) , P. Štumfol [-] , D. Fiala [-] , M. Varačka [-] , R. Pilař [-] , J. Novák [-] (59. S. Färber [-] ) , R. Ševčík [-] , M. Kučera [-]

ŽK: 82. M. Krch , 88. P. Kukla - 33. R. Ševčík , 90. M. Široký .
Hráči zápasu: O. Marek , M. Kříženecký - D. Fiala .
Místo: Ml. Vožice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Katolický Slavomír - ONDŘEJ Adam, ŠILHAVÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.