Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meteor uštědřil Březnici hrozivý debakl


0

Byli favority, ale takový výsledek asi nikdo nečekal. V rámci 16. kola I.B hrál první Metor Tábor s Březnicí. A ta příliš nevzdorovala. Jednou sice na hřišti svého soupeře skórovala, ale hned devětkrát inkasovala. Výsledek se tak zastavil na skóre 9:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo rozhodnuto

Úvod utkání nenaznačoval, že by utkání nemuselo skončit takovým debaklem, jakým skončilo. Avšak opak byl pravdou. První branku vstřelili domácí až ve 24. minutě Petra Včeláka. Nicméně do té doby hrála Březnice dobře a Tábor pustila jen do dvou menších šancí. Ale postupem času se dostávali hosté pod tlak a Tábor měl jednu standardní situaci za druhou. A z nich také skóroval. Druhý gól padl hned minutu po brance úvodní. Tentokrát se stal střelcem Petr Maštalíř. A v prvním poločase to nebylo vše. Třetí branku přidal ve 38. minutě David Fiala. Oba týmy tak odcházely do kabin se zcela rozličnými pocity.

Druhý poločas nabídl sedm branek

Druhý poločas pokračoval tak, jak ten předchozí skončil. Už na rozdíl čtyř branek zvyšoval Patrik Štumfol. Od zahajovacího hvizdu druhé půle uplynulo pouhých sedm minut. Pátá branka padla po hodině hry. Autorem byl táborský střelec Maroš Široký. Ani pětibrankový náskok Táboru nestačil a hráči bušili do soupeře dál a dál. Další branky tak na sebe nenechaly dlouho čekat. Už tři minuty po brance Širokého skóroval Jakub Pípal. Hráči Březnice už si nejspíše přáli, aby bylo utkání už ukončeno, ale v 69. minutě přišla už sedmá branka Meteoru. Mezi střelce se zapsal také Martin Scheufler. Byla to vůbec zajímavá tří minutovka. Ta nabídla hned tři branky. Minutu na to se prosadila také Březnice. Roman Kníže centroval, trefil stopera a od něj se míč odrazil do protipohybu gólmana. Březnice tak ze dvou šancí jednu proměnila. S táborskými hráči to ale nic neudělalo a opět skórovali. Úspěšným střelcem byl Michael Ševčík. Byla to osmá táborská branka a osmý různý střelec. Ale dévatou, poslední branku, už si připsal jeden z předchozích střelců. Byl jím opět Maroš Široký. Meteor Tábor tak zničila Březnici 9:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Březnice
Ladislav Pikl (trenér): Narazili jsme na soupeře, na kterého jsme neměli. Byl výborně připravený. Pro nás se hrálo netradičně dost brzo. Nicméně nám chyběli nějací hráči, ale myslím, že ani ti by to nezachránili. Třeba bychom prohráli o tři nebo čtyři góly méně, ale na vítězství nebo na remízu bychom neměli. Jsou hodně dobří. Pro mě je to takový černý kůň.



Sestavy


FK METEOR Tábor
P. Kvěch [-] - R. Ševčík [-] , M. Scheufler [-] , P. Včelák [-] (55. M. Široký [-] ) , M. Kučera [-] , P. Štumfol [-] (55. M. Ševčík [-] ) , D. Fiala [-] , M. Varačka [-] (76. S. Färber [-] ) , R. Pilař [-] , P. Maštalíř [-] , J. Pípal [-]

TJ Březnice
M. Vovesný [-] - T. Hanzlík [-] , R. Prášek [-] , J. Dušek [-] , P. Božovský [-] (57. P. Kostelenec [-] ) - T. Kamarád [-] , T. Pikl [-] (74. P. Mikoláš [-] ) , R. Kníže [-] - P. Dvořák [-] (64. M. Proksch [-] ) , J. Pikl [-] (29. J. Škarvada [-] ) - V. Tisoň [-]

Hráči zápasu: J. Pípal .
Místo: Met. Tábor. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - ONDRA Milan, MRAČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.