2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

23.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín si poradil i Roudným


Branky


0

Na sedm zápasů v řadě již prodloužil Velešín svou vítěznou šňůru, když tentokrát dokázal udolat na svém hřišti rezervu Roudného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Roudné...

Na domácích byla hned od úvodních minut vidět touha a odhodlání získat další cenný skalp svého soupeře, díky čemuž si velmi brzy vypracovali slibné šance. V první z nich se ocitl Fišer, který z hranice pokutového kopu hlavičkoval mimo tři tyče a zanedlouho poté pálil domácí kapitán Kukačka nad. Následně se o slovo přihlásili i hosté z Roudného, kteří si vypracovali sérii několika rohových kopů. Domácí Fišer mohl svůj tým znovu poslat do vedení, když ho dvakrát do samostatného úniku vyslal svými přihrávkami Kollar, ale proti byl vždy hostující gólman Koranda, který obě jeho zakončení zlikvidoval. Znovu se osvědčilo staré známé, nedáš, dostaneš, jelikož ve 41. minutě udeřili hosté. Z rychlého protiútoku poslal Roudné do vedení Vávra, 0:1. Tento stav vydržel až do poločasové přestávky.

Velešín dokonal obrat...

Po poločasové přestávce se měnily nejen strany, ale i počasí, jelikož se do Velešína přihnal jarní liják a pršet nepřestalo celý druhý poločas. Prudký déšť hru zkomplikoval a na trávníku se vytvořilo několik louží, které hráčům přidělávaly časté potíže. Domácím tyto problémy však nezabránili ve vyrovnání. Hned v úvodu poločasu se o něj postaral Šváb, který ve 49. minutě srovnal misky vah, 1:1. Po vyrovnávací brance převzali otěže zápasu roudenští fotbalisté, kteří si díky svému lepšímu pohybu vytvořili herní převahu a šance, které však nedokázali dotáhnout do zdárného konce svou nepřesností nebo se jim do cesty postavil dobře chytající domácí brankář Kothánek. V 73. minutě domácí trestali svého soupeře podruhé. Semerád si zpracoval míč na hranici velkého vápna a následně poslal míč za záda hostujícího brankáře Korandy. Ve zbývajících minutách zápasu si hosté znovu vytvořili herní převahu, ale vyrovnat se jim již nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Stanislav Kysela (trenér): První poločas se hrál nahoru dolu, jak se říká, každý chvilku, tahal pilku. Vyloženější šance jsme měli my. Ve druhém poločase za stálého deště jsme výsledek otočili, ale nutno přiznat, že hosté byli lepší. Byl to první zápas, kdy jsme nebyli lepší, a přesto vyhráli. Podržel nás brankář Kothánek a nejlepší hráč zápasu pravý bek Jirský, který byl pro soupeře nepřekonatelným oříškem.

TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér):



Sestavy


FC Velešín
J. Kothánek [-] - T. Semerád [-] (89. M. Kysela [-] ) , R. Soukup [-] (46. J. Severa [-] ) , F. Kukačka [-] (84. Š. Král [-] ) , M. Kollár [-] , J. Šváb [-] , P. Fišer [-] , T. Jirský [-] , F. Zimek [-] , J. Trummer [-] , M. Opekar [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - P. Turek [-] , F. Matoušek [-] , F. Král [-] , M. Strapáč [-] , A. Trejbal [-] (59. D. Rottenborn [-] ) , S. Kubeš [-] (63. J. Matoušek [-] ) , J. Vopelka [-] (81. M. Otepka [-] ) , F. Vávra [-] (46. D. Samek [-] ) , T. Troup [-] , F. Řehák [-]

ŽK: 88. J. Trummer - 39. M. Strapáč , 56. F. Král .
Hráči zápasu: T. Jirský .
Místo: Velešín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jevčák Martin - NOVOTNÝ Jiří, TRČKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.