2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín vystřídal Dobrou Vodu v čele tabulky!


Branky


0

Souboj prvního s druhým byl na programu 16. kola na hřišti Ševětína, kde domácí vyzvali vedoucí tým tabulky z Dobré Vody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácích, ale bez gólu...

Dá se říci, že průběh prvního poločasu kontrolovali především domácí, kteří svého soupeře z Dobré Vody téměř k ničemu vážnému nepustili. Ale ani aktivnější a nebezpečnější Ševětín nedokázal své šance zužitkovat a přidat k nim gólovou tečku. Asi do těch největších se dostal nejprve Havlíček, který postupoval sám na hostujícího brankáře a následně Petr Novotný svou střelou orazítkoval pouze břevno dobrovodské branky. První pětačtyřicetiminutovka tedy nakonec gól nepřinesla a do šaten o poločasové přestávce odcházely oba týmy za nerozhodného stavu 0:0.

Dva góly v samotném závěru rozhodly...

V úvodu druhého poločasu zvýšili hosté svou aktivitu a převzali otěže zápasu do svých rukou. Ševětínu se příliš nedařilo kombinovat. Ale ani přes svou zlepšenou hru se hosté stále nemohli prosadit a celkově se hrálo převážně mezi vápny a bez větších gólových příležitostí na obou stranách. Poslední desetiminutovka zápasu však nakonec góly přinesla. V 82. minutě po faulu zhruba na polovině hřiště zahrávali domácí přímý kop, Kupec poslal dlouhý míč do pokutového území hostů, po chybě obrany míč propadl k Havlíčkovi, který se dokázal prosadit v souboji a vystřelit, jeho střelu ještě dokázal gólman Pauer povedeným zákrokem vyrazit, ale na následnou dorážku Sváty už byl i on krátký, 1:0 pro domácí. Hosté byli nejspíše gólem zaskočeni a než se stačili vzpamatovat, tak museli lovit míč ze své sítě podruhé. V 85. minutě poslal míč do vápna Radim Novotný, jeho centr našel hlavu Havlíčka, který poslal Ševětín do dvoubrankového vedení. Dobrá Voda už ve zbývajících minutách odpovědět nedokázala a Ševětín jí tak obral nejen o tři body, ale i o první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): V prvním poločase jsme Dobrou Vodu k ničemu vážnému nepustili, ale naše dvě šance, kdy šel Havlíček sám a následně střílel Petr Novotný do břevna, gól neznamenaly. Ve druhém poločase 20 minut hrála Dobrá Voda. My jsme si 2x za sebou nepřihráli. V závěru zápasu po standardní situaci zahrávané Kupce, se prosadil v souboji Havlíček, jeho střelu brankář hostí vyrazil a Sváta dorazil míč do sítě. Za čtyři minuty Radim Novotný našel centrem Havlíčka, který hlavou potvrdil naše vítězství.

SK Dobrá Voda
Jiří Hanousek (kapitán): V prvním poločase byli lepší domácí. Jednu jejich nebezpečnou střelu vyrazil náš brankář na břevno. Naší šancí byl pouze centr Novotného ze strany, který byl však hodně dlouhý a nenašel před prázdnou brankou nabíhajícího Šafránka. Poločas byl tedy 0:0. Ve druhé půli jsme přidali na aktivitě a začali o něco lépe kombinovat. Byl to však oboustranný boj pouze po vápna a bez gólových šancí. V 80. Minutě jsme dostali pro náš klasický hloupý gól. Byla to ve druhém poločase snad první střela na branku. Po faulu na půlce hřiště poslali domácí dlouhý míč do vápna, který náš obránce špatně odhadl a neodhlavičkoval do bezpečí. Balón propadl do vápna, kde si ho nikým neobsazený domácí hráč zpracoval a vystřelil. Jeho střelu ještě dokázal pěkným zákrokem brankář Pauer vyrazit. Odražený míč však do odkryté branky poslal další trestuhodně volný hráč domácích. V 87. minutě po centru do otevřené obrany a po další chybě obránce, který vůbec neobsadil hráče, to bylo 2:0 a bylo po zápase. Byl to klasický remízový zápas, který jsme si však prohráli my po hloupém gólu, což je bohužel taková naše specialita.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - R. Ludvík [-] , A. Matoušek [-] , M. Hanousek [-] , Z. Sváta [-] - P. Novotný [-] , L. Kupec [-] , D. Klapuš [-] , T. Hindy [-] (85. J. Švejda [-] ) - J. Havlíček [-] (88. J. Ludvík [-] ) , R. Novotný [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - J. Hanousek [-] , F. Šafránek [-] , J. Baštář [-] (84. T. Bartoš [-] ) , R. Hanzal [-] (74. P. Šteyer [-] ) , A. Arnold [-] , J. Dráb [-] , C. Novotný [-] , J. Lašák [-] , P. Sedlic [-] , J. Peleška [-]

ŽK: 39. J. Černý , 58. R. Novotný , 58. R. Ludvík - 40. C. Novotný , 58. J. Hanousek , 80. J. Dráb .
Hráči zápasu: A. Matoušek .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - MRÁZ Roman, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.