Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:15

14.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín deklasoval Roudné!


0

Dá se říci, že už po prvním poločase bylo o vítězi utkání jasno. Domácí na svého soupeře doslova vlétli a na svém hřišti nepřipustili žádné komplikace.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvním poločase bylo jasno...

Zdálo se, že Roudné chytilo dobrou formu, když poslední tři zápasy nepoznalo porážku. Ale i Ševětín se veze na vítězné vlně a především v domácích zápasech je opravdu hodně silný, což také potvrdil i v tomto zápase. Domácí do zápasu doslova vlétli a zaskočení hosté zvládali jen stěží zastavovat jejich útoky. Již v 8. minutě se Ševětín radoval poprvé. Po rohovém kopu Kupce se prosadil hlavou Havlíček a otevřel tak skóre zápasu. Netrvalo to dlouho a hosté museli lovit míč ze své sítě podruhé. Tentokrát gólmana Korandu překonal svou střelou Klapuš a navýšil tak vedení svého týmu již na dvě branky. Poté si mohli hosté na pár minut oddechnout, ale v 33. minutě se měnilo skóre utkání znovu. Po centru Havlíčka zvyšoval na 3:0 Radim Novotný. A svou herní převahu korunovali domácí čtvrtou brankou, o kterou se v 36. minutě postaral ze standardní situace Sváta. Ševětín si tedy během první půle vypracoval luxusní náskok v podobě čtyř branek.

Domácí stále neměli dost...

I druhá pětačtyřicetiminutovka se odehrávala v podobném duchu jako poločas první. Stále to byli domácí, kdo měl více míč na svých kopačkách. Nejprve zahodil vyloženou šanci Klapuš, když netrefil odkrytou roudenskou branku. Následně ještě oživili malou jiskřičku naděje hosté, když se 61. minutě dokázal prosadit střídající Bartizal. Konec všem jejich nadějím však učinil ševětínský kanonýr Radim Novotný. Když nejprve v 63. minutě zvyšoval na 5:1 a následně završil v 83. minutě svůj hattrick gólem na 6:1. Dílo bylo dokonáno a Ševětín tak udělal vítěznou tečku za svou podzimní částí sezóny.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Začátek zápasu nám vyšel na výbornou. V 7' po rohu Kupce dal Havlíček hlavou na 1:0. Ve 12' Klapuš střelou navýšil náskok na 2:0. Ve 32' po centru Havlíčka Radim Novotný 3:0. Ve 35' ze standardní situace Sváta 4:0. Hosté se dostali za celý poločas k jedné nebezpečné standardní situaci. Druhý poločas spálil Klapuš 1000% šanci, netrefil skoro prázdnou branku. Hosté dali v 61' branku. Radim Novotný dvěma brankami zvedl skóre na 6:1. Velmi dobrý výkon celého mužstva. Soupeři jsme vrátili prohru i s úroky.




Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - Z. Sváta [-] , P. Mohamed [-] , J. Havlíček [-] (81. V. Šíma [-] ) , M. Hanousek [-] - R. Ludvík [-] , P. Novotný [-] , T. Hindy [-] (67. V. Študent [-] ) , D. Klapuš [-] - L. Kupec [-] , R. Novotný [-] (87. V. Chalupa [-] )

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - F. Vávra [-] (75. S. Kubeš [-] ) , M. Lerch [-] (46. C. Silva [-] ) , J. Vogl [-] , F. Matoušek [-] (46. F. Řehák [-] ) , J. Rezek [-] - P. Florek [-] , F. Král [-] , A. Trejbal [-] , T. Troup [-] - D. Chytrý [-] (46. M. Bartizal [-] )

ŽK: 69. M. Hanousek - 41. J. Rezek .
Hráči zápasu: Z. Sváta , J. Havlíček , R. Novotný , D. Klapuš .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Písek Martin - Krejník Petr, Novotný Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.