Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani vítězství nad Milevskem již Lažiště od sestupu zachránit nemohlo


Branky


0

Sestupující Lažiště přivítalo v posledním kole na svém hřišti rezervu Milevska a domácí se s 1.A třídou rozloučili vítězně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lažiště se ujalo dvoubrankového vedení...

Již před utkáním byl osud Lažiště zpečetěn a domácí nastupovali k poslednímu kolu s vědomím definitivního sestupu. To jim však nezabránilo v tom, rozloučit se důstojně se svými fanoušky. Lažiště na svém hřišti přivítalo rezervu Milevska, která určitě přijížděla v roli favorita, ale opak byl nakonec pravdou. Na první branku zápasu se čekalo poměrně dlouho, ale přítomní diváci se přeci jen dočkali. Skóre zápasu otevřel ve 40. minutě domácí Linhart a poslal tak svůj tým do vedení, 1:0. Sotva se hosté stačili vzpamatovat z úvodního gólu, prohrávali už 2:0. Ve 42. minutě se mezi střelce zapsal Ondřej Chalupa. Do šaten tak odcházeli o poločasové přestávce jednoznačně spokojenější domácí, kteří měli na svém kontě dvoubrankový náskok.

Milevsko zvládlo pouze snížit...

Tak jak domácí zakončili první pětačtyřicetiminutovku, tak zahájili i tu druhou. Hned v 54. minutě přidal svou druhou trefu a celkově třetí Ondřej Chalupa, 3:0. Domácí stále ještě neměli dost a v 63. minutě udeřili počtvrté, když brankáře Horka překonal tentokrát Jedlička, 4:0. Hostům se podařilo gólově odpovědět až v 72. minutě, kdy se o snížení postaral Koutník, 4:1. To však byl z jejich strany jediný gól a domácí tak zaslouženě zvítězili. Tři body jim již však bohužel nebyly nic platné a se soutěží se loučí.



Sestavy


FK Lažiště
O. Vašura [-] - P. Brzobohatý [-] (46. R. Vojta [-] ) , P. Holub [-] (46. M. Jedlička [-] ) , J. Macek [-] , J. Šulc [-] (63. J. Hrbek [-] ) , P. Ostádal [-] , J. Mocek [-] (46. J. Turek [-] ) - J. Albert [-] , O. Chalupa [-] - J. Linhart [-] (46. T. Zelenka [-] ) , L. Žák [-]

FC ZVVZ Milevsko B
M. Horek [-] - L. Tvrzský [-] , V. Mácha [-] , M. Masopust [-] , P. Komárek [-] - M. Zítek [-] , M. Skalický [-] , J. Málek [-] , J. Csanda [-] - J. Čanda [-] (60. P. Koutník [-] ) , J. Šimák [-]

ŽK: 58. T. Zelenka - 43. M. Skalický .
Hráči zápasu: M. Jedlička , J. Linhart , O. Chalupa - P. Koutník .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - REITINGER Jiří, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.