1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko se s Vodňany rozešlo smírně


Branky


0

V předposledním kole přivítala rezerva Milevska na svém hřišti Vodňany. Zápas dvou týmů s první pětice nakonec vítěze nepoznal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodňany se ujaly vedení

Vodňany si v předchozím kole smlsly na Větrovech, které rozprášily vysoko 7:2. Naproti tomu Milevsko nestačilo na rozjetý Vimperk. Nyní se tyto dva týmy střetly při vzájemném utkání a lépe do něj vstoupili hostě z Vodňan, kteří se již ve 12. minutě ujali zásluhou kanonýra Varyše jednobrankového vedení. Domácí se snažili nepříznivý stav utkání opět srovnat, ale jejich útočné akce se jim do gólové tečky dotáhnout nedařilo. Těsné vedení na straně hostů vydrželo až do poločasové přestávky a domácí tak mohli přemýšlet, jak na svého soupeře vyzrají v poločase druhém.

Milevsko dokázalo vyrovnat…

I ve druhé pětačtyřicetiminutovce hosté kontrolovali své vedení a dařilo se jim to poměrně dlouho. V 73. minutě však domácí brankáře Budína přeci jen překonat dokázali. Misky vah vyrovnal Masopust a mohlo se začít od znovu. Ani jeden z týmů se nechtěl dopustit chyby, kterou by poslal svého soupeře do vedení a ve zbývajících minutách již nakonec žádná další branka ani na jedné straně k vidění nebyla. Soupeři si tedy body rozdělily. Vodňany již ze třetího místa tabulky nikdo sesadit nemůže a poslední zápas sezóny mohou odehrát již v naprostém klidu. V případě Milevska rozhodne o konečném umístění právě poslední kolo, které nás čeká již tento víkend.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
V. Mára [-] - M. Zítek [-] , J. Málek [-] , R. Fiala [-] , P. Komárek [-] - M. Suchan [-] (67. P. Dvořák [-] ) , J. Csanda [-] (46. D. Januš [-] ) , J. Pinc [-] (80. L. Tvrzský [-] ) , M. Masopust [-] , M. Skalický [-] (64. V. Mácha [-] ) - J. Šimák [-] (83. P. Koutník [-] )

FK Vodňany
J. Budín [-] - M. Machnyk [-] , O. Vítovec [-] , D. Vítovec [-] (88. M. Polanský [-] ) , M. Hojdekr [-] , D. Bečvář [-] , L. Malík [-] , F. Hubáček [-] , J. Varyš [-] , T. Vokatý [-] , J. Rauscher [-]

ŽK: 51. R. Fiala , 84. J. Málek - 78. M. Hojdekr , 87. J. Varyš .
Hráči zápasu: M. Masopust - J. Varyš .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 11. Rozhodčí: Komzák Zdeněk - ŠIMŠÍK Jan, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.