3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:00

24.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lažiště se ještě nevzdává!


Branky


0

Lažiště namočené do sestupových bojů tento víkend na svém hřišti přivítalo Sokol Sezimovo Ústí a domácí si nakonec připsali velmi cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezozhodný první poločas...

Lépe a aktivněji vstoupili do zápasu hosté, kteří si v prvních minutách střetnutí vytvořili herní převahu a drželi častěji míč na svých kopačkách, ale k žádnému většímu ohrožení Suchého branky to nevedlo. Sezimáku však nebyla jejich herní převaha nic platná v 5. minutě, kdy se hned z prvního protiútoku dostali domácí do vedení. Autorem prvního gólu utkání se stal Hrbek, když si vyměnil míč se Zelenkou po rychlém rozehrání standardní situace na polovině hřiště, 1:0. Hosté však zareagovali bleskově a v 8. minutě se prosadil z hranice malého vápna nikým nehlídaný Šmíd, 1:1. Sezimák znovu chytil otěže zápasu do svých rukou a bylo tomu tak přibližně až do 20. minuty. Poté se hra vcelku vyrovnala a hrálo se nahoru dolů, avšak bez výraznějších brankových příležitostí. Domácí však přeci jen mohli jít do vedení, když měl po standardních situacích dvakrát míč na hlavě zhruba na malém vápně Zelenka, jednou ale zamířil vedle brány a podruhé skryl míč ve svých rukavicích hostující brankář.

Lažiště zlomilo zápas ve svůj prospěch...

Do druhé půle nastoupili o něco aktivněji domácí. Nejprve zahrozili neproměněnou šancí a následně jim nebyl uznán gól kvůli ofsajdovému postavení Hrbka, jenž dorážel do brány míč, který po střele Zelenky vyrážel hostující gólman. V 52. minutě se však již domácí radovali oprávněně. Albert zatáhl míč po levé straně hřiště, následoval centr na Žáka, který zakončením ve skluzu získal vedení zpět na stranu svého týmu, 2:1. Netrvalo dlouho a Lažiště udeřilo potřetí. Tentokrát v 58. minutě Vávra vyslal do brejku Linharta, ten využil vyběhnutí brankáře a dlouhým lobem poslal míč do sítě, 3:1. Hosté se pokusili ještě oživit hru několik střídáními, ale na výsledek zápasu to již žádný efekt nemělo a Lažiště si tak připsalo tři body za vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Lažiště
Pavel Hodina (trenér): Řekl bych, že soupeř začal určitě lépe, byl více na balónu a v začátku zápasu si vytvořil herní převahu, sice se nedostal do žádných větších šancí, ale nás prakticky nepustil k balónu. My jsme však hned z našeho prvního protiútoku šli do vedení, kdy Hrbek se Zelenkou rozehráli na polovině rychle trestný kop, Zelenka vyslal Hrbka do ulice a ten přehodil gólmana, který mu padal pod nohy, a vedli jsme 1:0. Soupeř však vyrovnal téměř okamžitě z dalšího útoku, když jsme nechali volného hráče na malém vápně. Zhruba do 20. minuty měl soupeř stále územní převahu. Poté se hra vyrovnala a přelívala se ze strany na stranu, bez větších gólových šancí. My měli dvě standardky, po kterých měl Zelenka dvakrát míč na hlavě na malém vápně, ale jednou poslal míč vedle a podruhé do náruče gólmana, takže poločas skončil nerozhodně. Druhý poločas jsme začali lépe my. Vytvořili jsme si jednu šanci, kterou jsme neproměnili, ale potom po střele Zelenky, kterou brankář vyrazil a Hrbek dotlačil míč do sítě, nebyl gól kvůli ofsajdu uznán, ale za tři minuty zatáhl Albert míč po levé straně, zacentroval na Žáka a ten ve skluzu dal na 2:1. Za chvíli vyslal Vávra do brejku Linharta a ten přehodil brankáře téměř z dvaceti metrů. Dá se říci, že bylo po zápase, domácí prostřídali a my jsme je ve druhé půli až na nějaké standardky kolem vápna prakticky do ničeho nepustili. Za druhou půli jsme si určitě vítězství zasloužili a byl to od nás na jaře možná nejlepší zápas.




Sestavy


FK Lažiště
R. Suchý [-] - S. Vávra [-] , J. Macek [-] , P. Brzobohatý [-] - J. Albert [-] , R. Vojta [-] , T. Zelenka [-] , O. Chalupa [-] (90. J. Šulc [-] ) - J. Hrbek [-] (74. P. Holub [-] ) , J. Linhart [-] (62. P. Ostádal [-] ) , L. Žák [-] (89. J. Mocek [-] ) -

Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - P. Sazma [-] , P. Vilímek [-] , V. Brůžek [-] - J. Bartáček [-] (68. R. Chvojka [-] ) - D. Šmíd [-] , P. Nikl [-] (57. L. Irsa [-] ) - D. Hladík [-] (79. L. Reif [-] ) , M. Pěknice [-] , J. Žilinčík [-] (46. L. Mikšík [-] ) , Z. Funda [-]

ŽK: 43. T. Zelenka .
Místo: Lažiště. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - PÍSEK Martin, NOVOTNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.