Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko pálilo ostrými!


Branky


4. M. Málek (p.) , 24. M. Masopust , 27. M. Skalický , 29. J. Pinc , 56. J. Šimák , 64. J. Barda , 71. D. Januš - 31. Š. Melcr , 47. M. Geleta
0

Větrovy budou chtít na zápas s Milevskem určitě co nejrychleji zapomenout. Domácí jim do sítě na cestu přibalili sedm kousků a s chutí si zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasné vedení domácích...

Domácí vyšel vstup do zápasu na výbornou a hned ve druhé minutě otevřel skóre z pokutového kopu Málek, 1:0. Milevsko bylo aktivnějším týmem a drželo více míč na svých kopačkách. Ve 24. minutě zvyšoval již na 2:0 Masopust. Třetí desetiminutovka byla pro hosty doslova vražedná. Ve 27. minutě poslal domácí do tříbrankového vedení Skalický a o dvě minuty později přidal čtvrtou branku Pinc. Domácí svého soupeře opravdu nešetřili a zdálo se, že o utkání je rozhodnuto ještě před koncem první pětačtyřicetiminutovky. Jiskřičku naděje pro hosty vykřesal v 31. minutě Melcr, který snižoval na 4:1.

Sedm střelců = sedm gólů...

Hned v úvodu druhého poločasu přidal druhou branku hostů Geleta a vypadalo to, že Větrovy se nadechují k odporu, 4:2. Jejich ambice však v 56. minutě znovu zmrazil Šimák, který přispěchal s pátým zásahem do větrovské sítě, 5:2 pro domácí. V 64. minutě vrátil domácím zpět čtyřbrankové vedení Barda a s hosty to už opravdu vypadalo zle. Nicméně Milevsko však stále ještě neřeklo poslední slovo. Až 71. minutě uzavřel definitivně skóre Januš, když zatížil gólové konto svého soupeře sedmou brankou, 7:2 pro domácí. S tímto výsledkem se již domácí spokojili a do konce zápasu už žádný další gól ani na jedné straně nepadl.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): Vyšel nám dobře vstup do zápasu, kdy jsme rychle vedli 2:0. Byli jsme posíleni o Bardu a Málka z áčka, což jsou na 1. A třídu rozdíloví hráči. Až na nějaké drobné výpadky si myslím, že jsme měli zápas pod kontrolou a i herně se nám dařilo. Vytvářeli jsme si spoustu šancí. Na těch sedmi gólech se podílelo sedm střelců, což vypovídá o tom, že jsme se nespoléhali jen na jednoho hráče a odehráli jsme celkem dobré utkání.

SK KAVAS Větrovy
Gabriel Kollárik (trenér): Výsledek hovoří jasně. Potkala nás smůla, protože jsme měli zraněných šest hráčů ze stabilního kádru, takže jsme museli doplnit sestavu, ale bohužel se je nepodařilo nahradit a výsledek je takový, jaký je. Měli jsme několik možností dát o gól nebo o dva víc, ale to samé platí i pro domácí, kteří byli fotbalovější.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
P. Dvořák [-] - L. Tvrzský [-] (67. V. Mácha [-] ) , M. Masopust [-] , J. Málek [-] , P. Komárek [-] (46. J. Csanda [-] ) - M. Málek [-] , J. Barda [-] , M. Skalický [-] (46. D. Januš [-] ) - M. Zítek [-] , J. Šimák [-] (75. P. Koutník [-] ) , J. Pinc [-]

SK KAVAS Větrovy
F. Pecháček [-] - M. Geleta [-] , O. Lachout [-] , J. Klejna [-] , M. Boháč [-] , Š. Melcr [-] (43. M. Dvořák [-] ) , J. Řeháček [-] , R. Pfeifer [-] , P. Klejna [-] , P. Flachs [-] , J. Říha [-]

ŽK: 85. J. Pinc - 79. J. Říha .
Hráči zápasu: J. Barda .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Formánek Luboš - KOMZÁK Zdeněk, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.