1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 10:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko doma udolalo Týn a vyšvihlo se na páté místo


Branky


0

Souboj dvou sousedních týmů v tabulce byl na programu 18. kola, ve kterém hostila rezerva Milevska na svém hřišti týnskou Olympii.

Pozor novika! Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích nebo oznámkujte jednotlivé hráče! To vše nabízí nová, vylepšená verze portálu Fotbalunas.cz

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milevsko se ujalo vedení ze standardky...

V úvodu utkání mohli jít jako první do vedení hosté z Týna, ale Štos svou šanci v gól přetavit nedokázal, když z hranice malého vápna hlavičkoval pouze do míst, ve kterých stál připravený brankář domácích Horek. Od prvních minut byla herní převaha na straně hostů, kteří dobře kombinovali a snažili se hledat mezery v obraně domácích. Ti však svou pozornou hrou jejich akce mařili a trpělivě vyčkávali na brejky, což jim nakonec přineslo odměnu v podobě vedoucí branky. Ve 31. minutě dostali domácí výhodu zahrávání standardní situace, při které se špatně domluvil hostující brankář se svou obranou a míč skončil v síti. Střelcem gólu byl Petr Komárek, 1:0 pro domácí. Tento stav zůstal na ukazateli skóre až do poločasové přestávky.

Týnu se vyrovnat nepodařilo...

Druhá pětačtyřicetiminutovka se odehrávala v podobném duchu jako tak první. Míč měli více na svých kopačkách hosté, kteří však při svých útočných výpadech naráželi na pevnou milevskou obranu. Ta svému soupeři dovolila už pouze dvě vážnější šance, které ale hosté využít nedokázali. I domácí ve druhém poločase ještě několikrát zahrozili směrem dopředu, a to především z rychlých brejků. Po jednom z nich zvonila tyč Vachutovy brány. Do konce utkání už žádný gól nepadl, domácím se tedy podařilo uhlídat své těsné vedení z prvního poločasu a mohli slavit vítězství, kterým svého soupeře z Týna nad Vltavou předskočili i v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): Kdo byl na zápase, tak určitě viděl, že Týn byl fotbalovější, co se týče práce s míčem a nějakých akcí a šancí. My jsme trpělivě vyčkávali na brejkové šance, to se nám nakonec v prvním poločase vyplatilo a dostali jsme se do vedení. Ve druhém poločase jsme měli další šance, ze kterých jsme mohli definitivně rozhodnout, ale to se nám nepodařilo. Těžko říct, jestli výsledek odpovídá průběhu utkání, podle mého názoru tak úplně ne, ale na to se fotbal nehraje. Máme tři body, které jsme potřebovali a jsme za ně rádi. Co se týče nějakých herních věcí, tak to nebylo z naší strany ideální, ale takový je prostě fotbal.

FK Olympie Týn nad Vltavou
Josef Brom (hráč): Museli jsme se vyrovnat s absencí obou stoperů a vzhledem k tomu, že jsme inkasovali pouze jednou, se nám s tím podařilo popasovat poměrně dobře. Bohužel nás na jaře trápí střelecká nemohoucnost (3 vstřelené branky ze 4 zápasů je prostě málo). Hra vypadala velmi vyrovnaně i přesto, že za Milevsko nastoupili hráči se zkušenostmi z vyšších soutěží. V úvodu jsme mohli jít do vedení, když po standardní situaci hlavičkoval Štos pouze do gólmana. Milevsko se dostalo do vedení po standardní situaci, kdy došlo ke komunikační chybě mezi naším brankářem a obranou. Milevská pevná obrana nás pustila pouze do dalších dvou šancí, které jsme bohužel neproměnili. Domácí hrozili z rychlých brejků, po jednom z nich trefili tyč. Zápasu by více slušela remíza.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
M. Horek [-] - J. Čanda [-] (15. V. Mácha [-] ) , M. Masopust [-] , J. Málek [-] , L. Tvrzský [-] - P. Komárek [-] (87. P. Koutník [-] ) , M. Zítek [-] , J. Pinc [-] , M. Málek [-] , M. Skalický [-] - J. Šimák [-] (89. D. Reiniš [-] )

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - M. Boček [-] , R. Ille [-] (41. M. Šálený [-] ) , V. Červenka [-] (50. J. Plojhar [-] ) , O. Lukeš [-] - J. Meidl [-] , J. Brom [-] , J. Klička [-] (70. J. Liška [-] ) , R. Kokeš [-] , T. Houska [-] - R. Štos [-] -

ŽK: 69. M. Zítek - 37. O. Lukeš , 69. J. Klička .
Hráči zápasu: M. Horek , P. Komárek .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, NEDVĚD Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.