0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmi cenný bod pro Milevsko


Branky


0

V nedělním odpoledni se dohrávalo 16. kolo fotbalové 1. A třídy. Domácí Milevsko přivítalo na své umělce lídra soutěže Protivín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdé souboje a bojovnost...

Protivín se sice vyhřívá na výsluní prvního místa tabulky, ale to ho zároveň staví do pozice týmu, proti kterému nemají soupeři takřka co ztratit a každý z nich si brousí zuby na to, aby vedoucí tým soutěže obrali alespoň o nějaký ten bod. A to se nakonec povedlo rezervě Milevska. Zápas se hrál na umělé trávě, což mohlo hrát o trochu více do karet domácímu celku, který je na tento povrch přeci asi jen o něco zvyklejší, ale každopádně byla hrací plocha pro oba týmy stejná. Od úvodních minut první pětačtyřicetiminutovky se hrálo dost bojovné utkání plné soubojů. Míč měli více v držení hosté z Protivína, což se také dalo předpokládat, ale domácí pozorně bránili a svého soupeře do žádných vážnějších šancí nepouštěli. První poločas branku nepřinesl a do šaten se šlo za stejného nerozhodného stavu, jakým zápas začal.

Diváci se gólu nedočkali...

Ani ve druhém dějství se ráz hry nijak výrazně nezměnil. V držení míče byli i nadále silnější hosté, kteří se snažili hledat skulinky k proniknutí do obrany domácích. To se jim však nedařilo. I ve druhých pětačtyřiceti minutách bylo k vidění dost osobních soubojů, kdy se bojovalo o každý metr hřiště, ale na branku čekali diváci marně. Devadesát minut ani jednomu z týmů ke vstřelení gólu nestačilo a zápas tedy nakonec skončil bezbrankovou remízou 0:0. Pro Protivín se jedná o druhou remízu v sezóně a pro Milevsko určitě o velmi cenný bod.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): Myslím, že celkově se hrál poměrně vyrovnaný a divácky zajímavý zápas. Územní převahu měl Protivín, ale co se týká vyložených šancí, tak těch jsme měli asi více my. Řekl bych, že remíza je asi zasloužená pro oba týmy a od nás určitě dobrý výkon.

FK Protivín
Marek Hanus (brankář): Byl to bojovný a tvrdý zápas, který skončil spravedlivou remízou, víc na utkání není co hodnotit… Upřímně mi je ale líto milevských hráčů, jestli každých 14 dní musejí své zápasy hrát na umělé trávě, nehledě na počasí. Jestli to byl taktický záměr, tak jim vyšel a gratuluju jim k vybojovanému bodu. Pokud ne, je opravdu smutné jít kolem nádherného zeleného placu, když máme duben a počasí ideální na fotbal… Místo toho jsme museli jít hrát nakopávanou na umělku, o jejíž kvalitě nemohu také říct nic dobrého. Nevím, jakou chytrou hlavu tohle napadlo, ale fotbalu to rozhodně nepřispělo, naopak to spoustě lidí akorát otráví neděli.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
P. Dvořák [-] - M. Zítek [-] , M. Masopust [-] , J. Málek [-] , P. Komárek [-] - J. Pinc [-] (88. D. Smrčina [-] ) , D. Januš [-] (72. V. Mácha [-] ) , J. Csanda [-] (77. L. Tvrzský [-] ) , M. Málek [-] , M. Skalický [-] - J. Šimák [-] (90. D. Reiniš [-] )

FK Protivín
M. Hanus [-] - V. Rothbauer [-] , J. Mikulenka [-] , L. Hála [-] , L. Ruczkowski [-] - R. Vojta [-] , O. Prášil [-] , Z. Vorel [-] - J. Moravec [-] (85. L. Veselý [-] ) , J. Vojta [-] (72. M. Zach [-] ) , J. Vorel [-]

ŽK: 34. J. Málek , 40. M. Zítek , 56. M. Skalický - 29. O. Prášil , 83. V. Rothbauer .
Hráči zápasu: M. Masopust .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pípal Pavel - DVOŘÁK Petr, KŘÍŽOVSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.