5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

28.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník je rozjetý! Sedlici nadělil pět gólů


Branky


13. L. Dudek , 16. L. Dudek , 35. P. Jirkovský , 57. L. Červenka (p.) , 59. M. Tressl - 3. F. Chytka
0

Olešník se na Sedlici výborně připravil a na dálku tak udělal radost trenérovi Borovému, který na utkání nebyl přítomen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlice vedla, ale poločas jasně ovládl Olešník

Domácí Olešník přivítal na svém hřišti mužstvo Sedlice, které čeká krušný závěr sezony, kde bude bojovat o udržení v Krajském přeboru. Hráči Olešníka měli svému soupeři co oplácet, protože na podzim si ze hřiště v Sedlici, odvezli jasnou porážku 3:0. V utkání se kromě hráčských absencí, museli obejít i bez trenéra Borového, kterého z rodinných důvodů zaskočil kapitán týmu Roman Chlumecký s předsedou klubu Slavomírem Vařákem. Hned po výkopu se domácí dostali do velké šance. Dlouhým nákopem našel brankář Studnička rozběhnutého Jirkovského, který pláchl na pravé straně a přihrávkou pod sebe nabídl míč na stříbrném podnose osamocenému Rysovi. Zkušený ostrostřelec, ale trestuhodně minul branku. Za minutu tak udeřilo na druhé straně. Po sérii chyb na pravé straně Olešníka zatáhl míč do šestnáctky Dumský a míč směřující přes celé vápno si našel Chytka a střelou do odkryté branky poslal hosty do vedení – 0:1. O tři minuty později mohlo být s domácími ještě hůř. Šrámek zahrával přímý volný kop a jeho povedený pokus skončil na tyči domácí branky. Pak se postupně začali do zápasu dostávat domácí a během tří minuty vývoj zápasu otočili. A Přesněji řečeno o slovo se přihlásil nejlepší střelec Olešníka Dudek, který hrál tentokrát na kraji zálohy. Nejprve těžil ze spolupráce Jirkovského se Šímou, naběhl si na přízemní centr druhého jmenovaného a za přispění hostujícího obránce poslal míč do sítě – 1:1. Druhá branka byla oku lahodící náročného diváka. Rys vyslal ideální kolmici na Dudka, který si seběhl z pravé strany na střed hřiště a podél vyběhnuvšího Vančáta poslal domácí do vedení – 2:1. Domácí se vedením uklidnili a začali kontrolovat hru. Navíc po půl hodině hry vybojoval míč dobrým napadáním Studnička, po němž se zmocnil míče Jirkovský, navedl si jej na střelu a nechytatelnou bombou na zadní tyč zvýšil na 3:1. Do poločasu se nic vážnějšího nestalo.

Domácí přidali další dva góly

Druhý poločas začal oboustrannou oťukávanou, ale více ze hry měli nadále domácí. V 57. Minutě se dostal znovu k míči Jirkovský, jeho přetažený centr vracel před branku Červenka, kde stál na brankové čáře osamocený Dudek. Ten byl při pokus o zakončení faulovaný a následovala penalta. Tu vršovickým dloubákem bezpečně proměnil Červenka a bylo to 4:1. Hostům tekly nervy z nařízené penalty a vše vygradovalo o minutu později při páté trefě domácích. Jirkovský vybojoval míč a předložil jej před odkrytou branku Tresslovi, který se nemýlil – 5:1. Celá akce ovšem měla dohru, protože dvojic hráčů Olešníka se snažil doplnit Dudek, které nepochopitelně sestřelil nestíhající Obleserem stylem, kterým s fotbalem nemá nic společného! Situaci konzultoval s oběma pomezními rozhodčími hlavní sudí Hercog a až na pokyn pomezního Vicana, udělil Obleserovi JEN žlutou kartu, ta pro něj byla druhou v zápase a tak putoval pod sprchy. Stejným směrem ovšem šel i okopaný Dudek. Domácí tak dohrávali v početní převaze a s míčem na kopačkách. Branky se však diváci už nedočkali, ačkoli dvojitá šance Studničky nebo zakončení Stejskala po gólu volaly. Tečku za zápasem mohl udělat nestárnoucí Rys, který si kousek za vápnem přendal míč na levačku, ale jeho utěšenou ránu pod břevno výborným zákrokem vytáhl hostující Vančát. I přesto, to Olešník mrzet nemuselo, protože výhra 5:1, byla zcela zasloužená.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (hráč): Byl to zápas, na který jsme se těšili, protože jsme měli soupeři co vracet. Navíc jsme chtěli ukázat, že i doma umíme dávat i více než jeden gól a zkusit dát třeba šest branek, jako v posledním zápase na půdě Čimelic. Po rozpačitém úvodu jsme dokázali vývoj zápasu otočit a dovést ho do zaslouženého vítězného konce. Škoda, že jsme Sedlici nenasázeli alespoň deset. Celý týden se k nám dostávali, jak dospěli k vítězství s týmem Prachatic. Pak k nám přijedou a celý zápas mluví o tom, jak soutěž budou odhlašovat, tak nevím, co měl tedy zápas týden před znamenat. Za stavu 4:1 mě přepálí individuum, který na hřiště nepatří! Jestli si chtěl pan Obleser něco dokazovat, tak ať tráví víkend jinak.




Sestavy


FK Olešník
J. Studnička [-] - D. Heller [-] , J. Hála [-] , M. Šíma [-] - L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , P. Jirkovský [-] - M. Tressl [-] (66. J. Fořter [-] ) , Z. Rys [-] , L. Dudek [-] (62. P. Stejskal [-] ) - M. Studnička [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Němec [-] , J. Obleser [-] , M. Čapek [-] , J. Čabrádek [-] - V. Šrámek [-] (88. M. Budoš [-] ) , Z. Mikeš [-] , D. Dumský [-] (80. D. Ludvík [-] ) , F. Chytka [-] - M. Škulina [-] (68. J. Hrubý [-] ) , M. Šrámek [-] -

ŽK: 24. M. Tressl - 5. V. Šrámek , 13. J. Obleser , 53. J. Čabrádek , 56. J. Němec . ČK: 60. J. Obleser .
Místo: Olešník. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Herzog Radek - VICAN Miroslav, REISNER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.